LPS:aan otetaan uusi toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön kauden vaihteessa

Julkaistu: 29.06.2021 17:35

Olemme uudistamassa toiminnanohjausjärjestelmäämme. Meillä on ollut tähän saakka käytössämme useita eri järjestelmiä rinnakkain, joihin on nyt haettu yhtenäistä ja vapaaehtoisia toimijoita helpottavaa ratkaisua. Tutustumisen, vertailun ja kilpailutuksen jälkeen olemme päätyneet MyClub järjestelmään siirtymisestä kauden 2021–2022 vaihteessa. MyClub pärjäsi kaikilla toiminnanohjauksen osa-alueilla vertailussa erinomaisesti ja mikä parasta se toimii saumattomasti kirjanpitojärjestelmämme Procountorin kanssa. Näin ollen manuaalisesti tehtävän työn määrä talouden seurannan suhteen vähenee.

Toiminnanohjausjärjestelmä kattaa

• LPS:n uudet kotisivut ja kotisivujen ylläpidon
  • jäsenrekisteri-ja ilmoittautumisjärjestelmän
  • pelaajalaskutuksen
  • joukkueiden tapahtumiin ilmoittautumiset (= nimenhuutopalvelu korvautuu tällä ja joukkueiden nimenhuuto pro-pakettien kustannukset poistuvat).
  • seuran ja joukkueiden tiedotteet

Siirtyminen uuteen järjestelmään tapahtuu syksyn aikana, niin että uusi alkava kausi 2022 aloitetaan uudessa järjestelmässä marraskuun alussa. Vapaaehtoisia toimijoita koulutetaan ja perehdytetään uuteen järjestelmään syksyn aikana.

Jäsenistölle järjestelmän vaihtaminen näkyy niin, että lähes kaikki harrastukseen liittyvät asiat näkyvät jatkossa yhdessä paikassa. Maksuttomalla MyClub mobiilisovelluksella pääsee seuraamaan pelaajan harjoituskalenteria, ilmoittautumaan joukkueen ja seuran tapahtumiin, seuraamaan ja maksamaan harrastukseen liittyviä laskuja sekä lukemaan harrastukseen liittyviä tiedotteita.

Vapaaehtoisille toimijoille järjestelmä tulee näkymään käyttäjätunnusten ja salasanojen määrän vähentymisenä, uuden pelaajan vastaanottoon liittyvien tietojen keräämisen helpottumisena ja taloudenhoitajille maksujen karhuamisen vähentymisenä.

Tulemme viestittämään aiheesta tarkemmin ennen kauden vaihdetta järjestettävässä koko seuran yhteisessä vanhempainillassa. Toimijoiden kanssa palaamme aiheeseen ja koulutustilaisuuksiin hyvissä ajoin ennen kauden vaihdetta.