LPS:n kuplahallihanke Laajasalon liikuntapuistoon

Julkaistu: 24.05.2021 19:37

Laajasalon palloseuran strategian yksi neljästä painopistealueesta on kilpailukykyiset olosuhteet. Meille kilpailukykyiset olosuhteet tarkoittavat sitä, että alueemme jalkapalloilijat voivat pelata jalkapalloa toimintaa tukevissa olosuhteissa ympäri vuoden lähellä kotia. Kilpailukykyiset olosuhteet ovat toiminnan kannalta tarkoituksenmukaiset ja tukevat niin seuratoimintaa ja sen kehittämistä kuin yksilön kehitystä urheilijana ja jalkapalloilijana.

Helsingissä ylipäätään, mutta erityisesti Kaakkoisessa-Helsingissä, on pula katetuista jalkapallon harjoitusolosuhteista. Laajasalon palloseura on valmistellut hanketta, joka helpottaisi akuuttia olosuhdepulaa. Hankkeen tiimoilta on käyty runsaasti keskusteluja kaupungin eri tahojen kanssa. Hanke-esityksen havainnekuvineen ja taustatietoineen löydät materiaalipankista täältä.

Mikäli herää hankeeseen liittyviä kysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä seuran puheenjohtaja Vesa Marttiseen (vesa.marttinen(a)marinecycles.com) tai hallintopäällikö Mia Stierncreutziin (mia(a)laajasalonpalloseura.fi).