LPS pelaajarahaston kevään hakukierros auki 9.5. asti

Julkaistu: 23.04.2021 19:16

LPS Tukirahaston kevään 2021 hakuaika alkaa lauantaina 24.4. ja hakuaikaa on sunnuntaihin 9.5. asti. Tukea haetaan oheisella lomakkeella.

Rahaston tarkoituksena on tukea tuen tarpeessa olevista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa. Tarkoituksena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista tai joissa jalkapalloharrastuksen mielekäs jatkaminen vaatii taloudellista lisäpanostusta.

Syksyn hakukierros oli LPS pelaajarahaston ensimmäinen. Tukea jalkapalloharrastuksen kuluihin jaettiin 1900 euroa. Rahastotyöryhmässä ovat edustettuina Laajasalon Palloseura, Lions Club Helsinki Revonsalmi, Lions Club Helsinki/Laajasalo sekä Seurakunta.

Myönnettävät avustussummat riippuvat lahjoitusten sekä hakemusten määrästä.  Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti. Avustusten myöntämisestä päättää erillinen rahastotyöryhmä, joka hyväksyttyjen sääntöjensä mukaan kootaan vuosittain seuran, lahjoittajien ja muiden kolmansien osapuolien edustajista.

- Avustusten suuruudet harkitaan tapauskohtaisesti.

- Etusijalla hakuprosessissa ovat aina ensikertalaiset hakijat.

- Pelaajan avustukset maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin.

- Tukea rahastosta voi hakea sekä pelaaja/perhe että pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.

Avustuspäätökset tehdään viikolla 20.

HAE TUKEA TÄYTTÄMÄLLÄ LOMAKE

_ __ _ __ _ __

Haluatko auttaa Tukirahaston toimintaa rahallisesti tai onko sinulla hyviä ideoita toiminnan kehittämiseksi – sekä myös aikaa toteuttaa niitä? Ota yhteyttä Miaan tai Juhaan (etunimi@laajasalonpalloseura.fi).