Hallitus tiedottaa

Julkaistu: 23.04.2021 19:06

Laajasalon Palloseuran hallitus kokoontui taas teamsin äärelle viemään seuratoimintaa eteenpäin.

Talviolosuhdehankkeen eteen tehdään kulisseissa kovasti töitä. Helsingin kaupunki on hankkeen toteuttamisen kannalta tärkeä yhteistyökumppani. Seuraavana askeleena puheenjohtaja Vesa Marttinen hoitaa seuralle audienssin kaupungin liikuntajohtaja Tarja Loikkasen kanssa. Jotta hanke saadaan maaliin on tärkeää olla samalla sivulla kaupungin kanssa.

Laajasalon Palloseura on Suomen Palloliiton laatujärjestelmän viisiportaisella asteikolla tasolla kolme. Urheilutoiminnan osalta seuramme auditoitiin syksyllä ja huhtikuussa Palloliiton Seurakehittäjä Kalle Parviainen auditoi seuramme hallinnon ja viestinnän osalta. Hallitus katselmoi laatujärjestelmän viestinnän ja hallinnon osalta valmistautumisena liiton auditointiin.

Hallitus keskusteli myös harrastamisen Suomen mallista ja LPS:n roolista Suomen mallin toteuttamisessa, Seuran eettisistä ohjeista ja niiden täsmentämisestä sekä LPS:n EURO 2020 tapahtumien järjestämisestä.

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 28.4. KOKOUSKUTSU