Kutsu kevätkokoukseen 28.4.2021 klo 18.00

Julkaistu: 14.04.2021 18:36

Laajasalon Palloseuran kevätvuosikokous järjestetään Teams-kokouksena keskiviikkona 28.4. klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli esitetään hallituksen laatima vuosikertomus ja tilinpäätös kaudelta 2020, esitetään tilintarkastajien antama lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille. Osallistumisoikeus on kaikilla vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneilla yli 15-vuotiailla.

Esityslista

1 Avataan kokous

2 Valitaan kokoukselle

1. a) puheenjohtaja