Tervetuloa mukaan maailman suosituimman lajin pariin!

Julkaistu: 13.04.2021 19:28

Kesällä 2021 elämme Suomalaista futisunelmaa monin tavoin. Laajasalon Palloseura tarjoaa mahtavat puitteet tulla kokeilemaan tätä mukaansa tempaavaa ja innostavaa lajia.

Jalkapallokoulu 2014 ja 2015 syntyneille
Jalkapallokoulu on hyvä tapa kokeilla jalkapalloharrastusta ja tulla mukaan hauskaan joukkuetoimintaan. Jotta mahdollisimman monella futiskouluikäisellä on helppo mahdollisuus osallistua ja tutustua jalkapallon saloihin, jalkapallokoulu on jaettu pienempiin korttelifutiskouluryhmiin. Kentät on valikoitu siten, että suurin osa laajasalolaisista asuu alle kilometrin säteellä kentästä.

Lisätiedot jalkapallokoulusta ja ilmoittautuminen täältä.

Joukkuetoiminta 2016 syntyneille ja sitä vanhemmille
Laajasalon palloseuran vuonna 2016 syntyneiden joukkue aloittaa toimintansa kesän 2021 alussa. Lisätiedot ja mukaan joukkueeseen pääset ilmoittautumaan täältä.

Vuosina 2014 ja 2015 syntyneille on seurassamme jo erinomaisesti toimivat joukkueet, jotka ottavat mielellään lisää innokkaita lapsia toimintaan, joko jalkapallokoulun kautta tai ilmoittautumalla suoraan joukkueisiin. Myös muiden vanhempien ikäluokkien joukkueiden yhteystiedot löydät täältä Joukkueet alasivulta. Joukkueisiin ilmoittaudutaan oman ikäluokan joukkueenjohtajalle. Kuukauden kokeilujakso on maksuton.

Jalkapallokerho 2017 -syntyneille
Jalkapallokerhossa leikitellään ja harjoitellaan pallon kanssa. Jalkapallokerho kokoontuu kesäkaudella maanantaisin klo 18 Laajasalon liikuntapuiston isolla nurmella (Os. Sarvastonkaari 23). Lisätiedot ja ilmoitautuminen täältä.

Kesäleirit 2021
Kesällä tarjoamme leiritoimintaa 2014-2008 syntyneille. Tarkemmin leireistä, niiden sisällöistä ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Toivottavasti tapaamme pian, lämpimästi tervetuloa!