Laajasalon Palloseuran hallitus tiedottaa

Julkaistu: 23.03.2021 15:14

Hallitus tiedottaa

Laajasalon Palloseuran hallitus ja työntekijät kokoontuivat etäyhteyksien välityksellä katselmoimaan strategia 2025 etenemistä lauantaina 20.3. Strategiaan voi tutustua tästä. Viime vuosina toimintaan on tullut mukaan niin uusia työntekijöitä kuin hallituksen jäseniäkin joten strategiapäivä aloitettiin yhteisen etälounaan ja toisiin tutustumisen merkeissä.

Valmennuslinjan isona kuvana on ”Liikkuva, urheilullinen joukkue, jonka pelaajat pallon saadessaan uskaltavat ja osaavat pelata.” Valmennuslinjan jalkauttaminen on alkanut ja ensimmäiset konkreettiset tulokset alkavat näkyä; harjoituksissa on enemmän liikettä ja vähemmän jonottamista. Jalkauttamisen avaintoimenpide on valmennuspäällikön osallistuminen joukkueiden harjoituksiin ja palaute valmentajille.

Tyttöfutis on tärkeä osa LPS:n toimintaa ja laadukkaan tyttöfutiksen eteen tehdään töitä. Haasteena on kuitenkin suhteellisen pienet joukkuekoot joiden kasvattaminen on tärkeää. Jalkapallo on hyvä laji sekä tytöille että pojille.

Urheilussa, erityisesti lasten urheilussa, on eettiset pelisäännöt tärkeitä. Kevään aikana LPS:ssa päivitetään seuran vastuullisen ja eettisen toiminnan ohjeet.

Talviolosuhdehanke jatkuu ja asian eteen tehdään edelleen töitä. Asia ei kuitenkaan ole kaikilta osin helppo ja syksyn vauhdikkaan etenemisen jälkeen on eteen tullut ihan odotettujakin esteitä. Esteet on kuitenkin selvitettävissä ja työ etenee. Kesän vaalit ja vaaleja edeltävä kampanjointi pyritään käyttämään hyväksi, jotta projekti ottaa taas ison askelen eteenpäin.

Yksi kauden teemoista on yhtenäinen seurakulttuuri. Mikäli korona suo, järjestämme huhtikuun lopussa kauden kick-offin ja kesäkuussa yhteisen EM-kisatapahtuman. Joukkueille suunnattu varainhankintaopas valmistuu kevään aikana.

Tämän kauden aikana tullaan esittelemään uutena toimintamuotona seuran kaikille kiinnostuneille avoimet iltapäiväkahvit, joissa keskustellaan aina jostain ajankohtaisesta teemasta. Paikalla ovat keskustelua vetämässä tarvittavat työntekijät sekä hallituksen jäsenet.