Laajasalon Palloseura työllistää jälleen tulevana kesänä nuoria jalkapallon parissa!

Julkaistu: 08.03.2021 09:36

Tänä vuonna haemme työntekijöitä useampaan tehtävään.

Kesäleiriohjaaja

LPS järjestää tulevanakin kesänä jalkapallokesäleirejä. Nuorimmat osallistujat ovat kuusivuotiaita ja vanhimmat kolmetoista. Leireille etsitään apuohjaajia, jotka toimivat kokeneempien valmentajien apuna ohjaamassa leikkejä, pelejä ja ruokailuhetkiä. LPS:n kesäleirit pidetään koulujen kesälomien kahdella ensimmäisellä viikolla 7.–18.6.

Haluamamme ohjaaja on

-    Reipas ja iloinen esimerkki lapsille

-    Oma-aloitteinen

-    Luotettava

-    Liikunnallinen

-    Vastuuntuntoinen

-    Kokemus lasten kanssa toimimisesta on toivottavaa, muttei välttämätöntä

-    Tausta jostain liikunnallisesta harrastuksesta on toivottavaa

Kesäleiriohjaajilla on mahdollisuus leirien jälkeen hakeutua apuvalmentajiksi LPS:n joukkue- tai kerhotoimintaan.

Kesäreportteri

Tulevalle kesälle haemme ainakin yhtä kesäreportteria. Kesäreportterin tehtävänä on raportoida tunnelmia peleistä, harjoituksista ja muista LPS:aan tai jalkapalloon liittyvistä tapahtumista. Kesäreportteri tuo viestintäämme nuorten näkökulmaa. Kesäreportterin tukena toimivat toiminnanjohtaja, hallintopäällikkö ja viestintäjaos. Tavoitteena on kuitenkin tuoda nuorten oma ääni ja näkemys kuuluviin reportterin omia vahvuuksia hyödyntäen. Voit siis kirjoittaa, kuvata, videoida tai vaikka tuottaa ääntä… valinta on pitkälti reportterin.

Kesäreportterin työaika sijoittuu erikseen sovitusti toukokuun ja elokuun puolivälin väliselle ajalle.

Perhefutis- tai kerho-ohjaaja

Pyrimme tulevaisuudessa laajentamaan perhefutis- ja kerhotarjontaamme ja tarvitsemme siihen osa-aikaisia ohjaajia. Etsimme mieluusti täysi-ikäisiä ihmisiä, jotka tulevat toimeen niin lasten kuin aikuistenkin kanssa. Varsinkin perhefutiksessa on tärkeää osata ohjata lasten lisäksi myös aikuisia.

Taustaltasi voit olla vaikkapa liikunnanohjaaja tai opettajaksi opiskeleva. Voit myös olla jotain ihan muuta, kunhan olet luotettava, innostava ja liikuntaan positiivisesti suhtautuva tyyppi. Jalkapallotausta ei ole pakollinen.

Perhefutis- tai kerho-ohjaajan tehtävä on osa-aikainen.

Perhefutis- tai kerho-ohjaajalle on töitä ainakin kevään ja kesän ajaksi, tarvittaessa toiminta jatkuu syksyllä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla.

Hae pian, kaikki paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut

Juha Tikander, 0503747303