Laajasalon Palloseuran hallitus tiedottaa

Julkaistu: 05.02.2021 12:26

Laajasalon Palloseuran hallitus kokoontui taas helmikuun alussa. Tällä kertaa kokouksen teemana oli hallinto ja kokouksessa oli mukana myös kaksi rahastonhoitajaa tuomassa joukkueiden terveiset käsiteltyihin asioihin. LPS:n hallitus kiittää kokoukseen osallistuneita Maria Ruuskasta ja Mirva Tolletia arvokkaista näkemyksistä ja aktiivisesta osallistumisesta.

Valmennuskoordinaattori Ilkka Salonen on jäänyt tammikuun lopulla vanhempainvapaalle ja palaa takaisin töihin maaliskuun toisella viikolla. Ilkan valmennustyöt hoidetaan vanhempainvapaan ajan tuuraajien voimin. LPS toivottaa Ilkalle antoisaa aikaa perheen parissa.

Laajasalon Palloseura on perinteisesti viettänyt maaliskuun ensimmäisen viikon Eerikkilässä seuraleirillä. Tämän vuoden leirin valmistelut ovat edelleen käynnissä ja toiveena onkin että maaliskuussa epidemiatilanne ja rajoitukset mahdollistavat leirin järjestämisen.

Maaliskuun  puoliväliin suunniteltu valokuvaus siirretään pidettäväksi myöhemmin keväällä.

Hallitus kokoontuu seuraavan 20.3. Kokouksen teemana on strategian 2020-2025 katselmointi ja paikalla hallituksen lisäksi kutsuttuna kaikki päätoimiset työntekijät ja jojojen edustajia.