LPS:n lasten ja nuorten toiminta jatkuu toistaiseksi ulkotiloissa - 27.11. päivitykset koronarajoituksiin

Julkaistu: 27.11.2020 18:42

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ovat asettaneet uusia harrastustoimintaa koskevia rajoituksia ajalle 30.11–20.12. Harrastustoimintaa koskevat rajoitukset vaikuttavat myös Laajasalon Palloseuran toimintaan. Omissa ohjeistuksissaan LPS tukeutuu viranomaisten ja palloliiton antamiin ohjeisiin.

Koronarajoitukset LPS:n toimintaan

• Kaikki aikuisten (>20 vuotta) sisällä ja ulkona tapahtuva toiminta on tauolla alkaen maanantaista 30.11.
  • Kaikki lasten sisätoiminta lakkaa 30.11–20.12 väliseksi ajaksi. Joukkueille, joilla on sisävuoroja, pyritään löytämään korvaavat ulkovuorot. Joukkueenjohtajien tulee olla korvaavien vuorojen osalta yhteydessä Miaan tai Juhaan.
  • Kaikki harjoittelu tapahtuu ulkotiloissa.
  • Kilpailuja, sarjatoimintaa ja harjoitusotteluita ei voi järjestää rajoitusaikana.

Toistaiseksi siis ulkoharjoitukset jatkuvat normaalisti ja sisävuoroja pyritään mahdollisimman hyvin korvaamaan ulkotreenivuoroilla. Kaupungin kentille ei rajoitusten aikana myönnetä uusia vuoroja. Ohjeistuksia tarkennetaan ja päivitetään tarvittaessa.

LPS:n osalta koronatoimia koordinoi hallituksen keväällä asettama koronatyöryhmä, jossa ovat mukana puheenjohtaja Vesa Marttinen, valmennuspäällikkö Pertti Grönberg ja toiminnanjohtaja Juha Tikander. LPS:n ryhmä kokoontuu viikoittain ja tiedottaa jäsenistölle tarvittaessa.