Kentän käyttösäännöt


1. Joukkueet harjoittelevat kentällä valmentajan, joukkueenjohtajan tai erikseen nimetyn henkilön ohjauksessa. Kyseinen henkilö vastaa joukkueen toiminnasta kentällä.

2. Joukkueella on oikeus käyttää kentän päädyssä olevaa verryttelyaluetta 15 ennen oman vuoronsa alkua ja 10 min oman vuoronsa päätyttyä. Joukkue pitää huolen siitä ettei verryttelyt häiritse kentällä harjoittelevia.

3. Joukkue voi luovuttaa oman vuoronsa toiselle joukkueelle.

4. Tupakointi ja nuuskan käyttö on kentällä ja sen välittömässä läheisyydessä kielletty. Alkoholin tuonti kenttäalueelle on kielletty.

5. Roskaaminen kentällä ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty. Jokainen käyttäjä on velvollinen keräämään omat roskansa roska-astiaan. Joukkueiden toimihenkilöt vastaavat oman joukkueensa pelaajien siisteyskäyttäytymisestä kenttäalueella.

6. Purukumin syönti kenttäalueella on kielletty.

7. Kentällä olevat harjoitteluvälineet ovat joukkueiden käytettävissä. Välineet tulee palauttaa takaisin paikoilleen käytön jälkeen. Myös maalit.

8. Jos joukkue sääntöjä rikkomalla tai muuten tahallisesti rikkoo kenttäaluetta, on joukkue velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Sattuneesta vahingosta on aina heti ilmoitettava Ilomäentien Juniorinurmi Oy:lle.

9. Ilomäentien juniorinurmi Oy ei vastaa kenttäalueelta hävinneistä varusteista/ tavaroista.

10. Autojen parkkeerauksessa on noudatettava alueen sääntöjä. Autoille on merkitty parkkipaikka kentän läheisyydessä. Pyörät tulee jättää niille varatulle alueelle.

Yhteistyössä