Miesten edustus tavoittelee voittotilin avaamista FC Espoon kustannuksella perjantaina

Julkaistu: 07.07.2021 12:21

Laajasalon Palloseuran miesten edustus kohtaa seuraavassa kotiottelussaan perjantaina 9.7. klo. 19:20 FC Espoon kakkosjoukkueen. Kotijoukkue aloitti kauden riemastuttavalla kotitasapelillä Tikkurilan Palloseuraa vastaan. Vaiherikkaassa ottelussa johtoasema vaihtui tasaisesti ja lopulta LPS tasoitti ottelun loppulukemiksi 4-4 ajassa 90+2 minuuttia. Kotiavauksen jälkeen on tullut kahdesti tappio lukemin 5-3 ja nyt olisi aika avata voittotili ja aloittaa taistelu ylemmän loppusarjan paikasta.

Perjantain vierailija FC Espoo/2 on hävinnyt kaikki neljä otteluaan maalieronkin ollessa synkeä 2-15. Myös espoolaiset vieraat taatusti yrittävät kääntää kurssinsa ja päästä vihdoin juhlimaan voittoa.

Aikaisempien otteluiden perusteella uskaltanemme antaa maali- ja viihdetakuun otteluun.