LPS 08

Uuden kauden alussa joukkue ottaa uusia aloittelevia ja kokeneita 2008 syntyneitä pelaajia mukaan joukkuetoimintaan. Uutta seuraa tai joukkuetta etsivät kokeneemmat pelaajat sekä uudet jalkapalloharrastusta aloittavat pelaajat ovat kaikki tervetulleita LPS 08 -joukkueeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan (050 5940 955 tai joukkueenjohtaja08(a)gmail.com).

Kausi 2020-21

Laajasalon Palloseura aloitti joukkuetoiminnan 2008 syntyneille pojille elokuussa 2013. Kausi 2020-21 on siis jo kahdeksas kokonainen jalkapallokausi joukkueellemme. Tällä hetkellä joukkueessa harjoittelee aktiivisesti noin 50 pelaajaa yli kymmenen toimihenkilön ja ammattitaitoisen valmentajan tukemana.

Musta treeniryhmä (kilpataso) harjoittelee kaudella 2020-21 erinomaisissa olosuhteissa 3-4 kertaa viikossa. Harjoituspaikkamme ovat omat tekonurmemme Laajasalossa, jalkapallonurmet Laajasalossa sekä tekonurmet Myllypuron halleissa.

Vihreän treeniryhmän (haaste- ja harrastetaso) harjoitteluolosuhteet kaudella 2020-21 ovat myös erittäin hyvät. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa omilla tekonurmillamme Laajasalossa sekä tekonurmilla Vuosaaressa.

Osallistumme Palloliiton eteläisen alueen sarjoihin neljällä peliryhmällä. Kesäkauden 2021 aikana osallistumme muutamiin turnauksiin Suomessa. Järjestämme lisäksi itse harjoituspelejä ja turnauksia eliittitasolta harrastetasolle omilla tekonurmikentillämme Laajasalossa.

Jaakko Sarpo

joukkueenjohtaja08(a)gmail.com / 0505940955