LPS T07/08


Laajasalon palloseuran tyttöjoukkue T07/08 aloitti toimintansa syyskuun alussa 2014. Joukkomme on kasvanut mukavasti vuosi vuodelta, ja innostuneita pelaajia on nyt mukana noin 20. Treenaamme aina yhdessä, mutta treeneissä pelaajat jaetaan henkilökohtaisten taitojen mukaan kahteen tai useampaan eri harjoitteluryhmään. Harjoitteluryhmät eivät ole kiinteitä, vaan ne elävät jatkuvasti pelaajien taitojen edetessä omaa tahtia. Meillä tärkeintä on pelaajan henkilökohtainen kehittyminen jalkapalloilijana ja nuorena urheilijana nyt pelaajien tullessa 12-13 vuoden ikään.

Henkilökohtaisen kehittymisen vaatimus menee meillä aina peleissä menestymisen edelle. ”Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto viiden vuoden kuluttua!”.

Kausi 2019-2020

Kaudella 2019-2020 osallistumme talvella PK-35:n ja Käpylä Unitedin järjestämään talvisarjaan sekä muutamaan sopivaan turnaukseen kahdella peliryhmällä. Lisäksi pelaamme treenimatseja tasoryhmillä. Kesän jälkeen jatkamme syksyllä piirisarjoissa ja osallistumme muutamiin peliryhmillemme sopiviin lähialueturnauksiin.

Treenaamme keväästä syksyyn kolmesta neljään kertaan viikossa. Treenipaikkoinamme toimivat talviaikaan Myllyhalli (Busmo areena) Myllypurossa, Tattarisuon kuplahalli ja Laajasalon palloiluhalli. Kesällä treenaamme pääasiassa Laajasalon Hertta Areenalla.

Tervetuloa mukaan!

Mukaamme mahtuu aina lisää innokkaita pelaajia. Emme edellytä jalkapallotaitojen hallintaa heti, mutta liikunnallinen elämäntapa sekä innokas ja oppivainen mieli helpottavat integroitumista joukkueeseen.

Uudet pelaajat voivat harjoitella mukanamme maksutta ensimmäisen kuukauden ajan ja jos laji tuntuu kivalle, sovitaan joukkueenjohtajan ja vastuuvalmentajan kanssa erikseen jatkosta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Joukkueenjohtaja Kati Uusi-Rauva
lps.jojo.t07.08(at)gmail.com

Yhteistyössä