Joukkueet

Laajasalon Palloseurassa on tällä hetkellä 16 juniorijoukkuetta ja yhteensä n. 700 junioripelaajaa. Tavoitteenamme on kasvattaa tasaisesti pelaajamäärää ja perustaa uusi ikäluokka joka vuosi. Olemme ilolla seuranneet tasaista kasvuamme ja erityisesti tyttöjen innostusta aloittaa jalkapallon pelaaminen seurassamme.

Helsingin piiri on palkinnut seuramme Vuoden nuorisotoiminta -ansiomerkeillä vuosina 2012 ja 2018. Olemme myös Olympiakomitean laatuseura, sekä lasten ja nuorten toiminnan osalta, että aikuisten toiminnan osalta.

Tällä hetkellä nuorin ikäluokkajoukkueemme on LPS 15. Keväällä, toukokuussa 2021 perustetaan uusi ikäluokkajoukkue LPS 16. Tätä nuoremmille pelaajille meillä on tarjolla PerheFutista sekä jalkapallokerhotoimintaa.

Otamme uusia pelaajia juniorijoukkueisiimme tasaisin väliajoin, joten tiedusteluja kannattaa laittaa oman ikäluokan joukkueenjohtajille. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden alasivuilta.

Yli 9 -vuotiaat jalkapalloharrastuksen aloittamisesta kiinnostuneet uudet pelaajat voivat ilmoittautua myös mukaan EasyFutikseen, jos suoraan joukkueeseen tuleminen askarruttaa. Lisätietoa EasyFutiksesta täältä.  Easyfutista järjestetään mikäli ilmoittautuneita pelaajia on riittävästi.

Harjoituksia juniorijoukkueillamme on keskimäärin 1-4 kertaa viikossa. Toimintamme tapahtuu lähialueilla. Huhtikuusta lokakuuhun harjoittelemme ja pelaamme saaren ulkokentillä. Talvikaudella harjoittelemme koulujen liikuntasaleissa, lähialueen palloiluhalleissa sekä ympäri vuoden myös omalla tekonurmellamme Ilomäellä, joka valmistui syksyllä 2011. Myös syksyllä 2015 valmistunut Hertta Areenan tekonurmi tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia joukkueiden käyttöön lähes ympäri vuoden.

Kerhotoiminnalla sekä kesäisin pidettävällä, jo perinteeksi muodostuneilla LPS:n jalkapallokouluilla, haetaan lajista innostuneita pelaajien alkuja, tyttöjä sekä poikia mukaan ikäluokkatoimintaan.

Seurassamme panostetaan entistä laadukkaamman toiminnan tarjoamiseen. LPS Intokoulu lähti kesällä 2010 hienosti käyntiin. Nykyiselläänkin Intokoulu toimii lisäharjoitusmahdollisuutena innokkaimmille pelaajillemme. Saimme virallisen SPL:n taitokoulustatuksen syksyksi 2011. LPS Taitokoulu tarjoaa seuran innokkaimmille ja motivoituneimmille nuorille pelaajille mahdollisuuden kehittää lisää jalkapallotaitojaan. Lisäksi taitokoulu toimii seuran juniorivalmentajien sisäisenä tutorointina.

Iloksemme voimme todeta, että junioritoimintamme on hyvällä mallilla. Kiitos kuuluu myös kaikille vapaaehtoisille toimijoillemme.

LPS hallintopäällikkö:
Mia Stierncreutz