Seuravierailut

Juhlavuoden kunniaksi järjestämmme seuravierailuja pitkin vuotta. Tarkoituksena on tarjota eri kohderyhmille keskustelutilaisuuksia / luentoja heitä mahdollisesti kiinnostavista aiheista.

Aika: Lauantaina 15.9. klo 15.30-17.30
Paikka: Laajasalon palloiluhallin kokoustila (2.krs, käytävän perällä)

Syyskuussa seuraamme tulee vierailulle kasvatustieteen maisteri ja pitkäaikainen jalkapallovaikuttaja Kimmo Eronen. Kimmo tulee kertomaan pelaajien itsetunnon kasvattamisesta ja henkisestä valmentamisesta. Kohderyhmänä erityisesti lasten ja nuorten kanssa toimivat valmentajat, mutta kaikki halukkaat toimihenkilöt voivat tilaisuuteen osallistua. Ilmoittautuminen tilaisuuteen täältä.

___________________________________________________________________________________________________________

Aika: Torstaina 8.3.2018 klo 18-20
Paikka: Laajasalon peruskoulun Alatalon ruokasali

Maaliskuussa seuraamme tulee vierailulle fysioterapeutti Sasu Setälä. Illan aiheena on urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja ensihoito. Luento on tarkoitettu pääasiassa joukkueiden huoltajille ja valmentajille. Ilmoittautuminen tilaisuuteen täältä.