Kauden kick-off

Kauden kick off on koko perheen liikunnallinen tapahtumapäivä lauantaina 27.4. Laajasalon liikuntapuistossa. Päivän aikana Hertta areenalla pelataan sekä virallisia että epävirallisia jalkapallopelejä ja tutustutaan mm. kävelyfutikseen. Päivä huipentuu miesten edustuksen sarjakauden avaukseen klo 16 alkaen.

Paikalla on kahvio, jonka tuotoilla tuetaan seuran nuorimpien ikäluokkien P13 ja T11/12 joukkueiden toimintaa. Sauna ja palju lämpenee kentän reunalla iltapäivän aikana, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata pelejä vaikka suoraan kylpytynnyristä käsin. Miesten edustusjoukkueen kotiavauksessa on myös poikkeuksellisesti anniskelualue (K-18).

Lämpimästi tervetuloa koko perheen voimin omalle kotikentällemme kauden avaukseen!