Turnausinfo

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuessaan turnaukseen turnausvastaavalle @-postitse osoitteeseen: pekkapaulakannas(a)gmail.com
täytetään ilmoittautuvista joukkueista seuraavat tiedot:

-Seuran nimi
-Joukkueen nimi
-Joukkueen ikäluokka
-Osallistuuko joukkue kilpa- vai haastesarjaan
-Joukkueenjohtajan yhteystiedot:
(Etunimi SUKUNIMI, puhelinnumero sekä @-postiosoite)

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2013. Ilmoittautumisen jälkeen joukkueenjohtajalle lähetetään @-postitse lasku turnauksmaksusta. Turnausmaksu tulee suorittaa 15.6.2013 mennessä. Vain turnausmaksun suorittamalla joukkueet varmistavat osallistumisensa. Mikäli turnausmaksua ei ole suoritettu ajallaan, katsotaan ilmoittautunut joukkue luopuneeksi turnauksesta ja tilalle voidaan ottaa toinen joukkue.

Joukkueet vahvistavat osallistumisensa ensimmäisen turnauspäivän aamuna 12.10.2013 viimeistään 30 minuttia ennen ensimmäistä oman joukkueensa peliä turnaustoimistossa Pallomyllyn eteisaulassa. Muistattehan ilmoittautua, että voimme varmistaa kaikkien ilmoittautuneiden joukkueiden saapuneen paikalle.

TURNAUSMAKSUT:

Turnausmaksu on 190 €/joukkue. Turnausmaksu tulee suorittaa 15.6.2013 mennessä. Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa turnausmaksun eräpäivän 15.6.2013 jälkeen, ei maksettua osallistumismaksua palauteta takaisin sen maksaneelle joukkueelle.

PELAAJALUETTELOT:

Turnausmaksun eräpäivän 15.6.2013 jälkeen toimitetaan joukkueiden johtajille @-postitse pelaajaluettelot, jotka tulee toimittaa täytettynä @-postitse 15.9.2013 mennessä osoitteeseen: pekkapaulakannas(a)gmail.com
Pelaajaluetteloihin voi tehdä muutoksia turnaustoimistossa vielä lauantaina 12.10.2013 30min ennen ensimmäistä oman joukkueen peliä. Yli-ikäiset pelaajat merkitään (Y) -merkinnällä.
Pelaajaluettelot ovat näkyvillä turnaussivustolla ennen turnauksen 1. pelipäivää.

LOHKOASETTELU:

Joukkueet asetellaan lohkoihin aakkosjärjestyksessä noudattaen seuraavaa kaavaa:
-Seuran nimi
-Joukkueen nimi

Mikäli yhdestä seurasta kaksi joukkuetta ilmoittautuu samaan sarjaan, asetellaan joukkueet eri lohkoihin.

PALKINNOT:

Kolme parasta joukkuetta sarjoissa TD12 Kilpa ja TD12 Haaste palkitaan mitalein (max 16 mitalia/ joukkue).
Voittajajoukkueille luovutetaan omaksi LPS T01 syysturnaus 2013 -turnauspokaali.
Molempien sarjojen palkintojenjako tapahtuu loppusarjan viimeisen sijoituspelin jälkeen joukkueiden yhteistilaisuudessa kentällä.
Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkuesta "Miss Asenne".

"Miss Asenne" -palkinto myönnetään jokaisesta joukkueesta yhdelle pelaajalle, joka noudattaen reilun pelin sääntöjä omalla esimerkillään, periksiantamattomuudellaan, innokkaalla yrittämisellään, tekemisillään ja puheillaan luo positiivista ilmapiiriä joukkueen ilmeeseen nostaen samalla oman joukkueensa profiilia. Joukkueiden johtajat valitsevat palkinnon saajan, joka tulee ilmoittaa turnaustoimistoon ennen viimeistä oman pelin alkamista. Palkinto jaetaan järjestäjän toimesta koko joukkueen läsnä ollessa Pallomyllyn eteisaulassa välittömästi viimeisen oman pelin jälkeen (mitalipeleissä pelaavien joukkueiden "Miss Asenne" -palkinnot luovutetaan järjestäjän toimesta palkintojenjaon yhteydessä).

PYSÄKÖINTI TURNAUKSEN AIKANA:

Pallomyllyn maksuton ja tilava pysäköintialue sijaitsee Pallomyllyn edustalla sekä Pikajuoksijankujalla. Myös Alakiventiellä on pysäköintitilaa, mutta pysäköintiaikaa on rajoitettu liikennemerkein.

LÄMMITTELY:

Pallomyllyssä on sisällä erittäin rajoitetusti tilaa alkulämmittelyille. Toivomme, että hallissa ei sisällä tehtäisi pallollista alkulämmittelyä lainkaan. Pallollista alkulämmittelyä varten voi käyttää Pallomyllyn välittömässä läheisyydessä ulkona sijaitsevia tekonurmipohjaista kaukauloa sekä ulkotekonurmikenttää, mikäli kentät ovat vapaina (kenttiä ei ole varattu järjestäjän käyttöön). Katso lämmittelykenttien tarkka sijainti kartalta "ajo-ohjeet" -välilehden takaa.

BUFFET:

Tarjoamme Pallomyllyn eteisaulassa kukkaroystävälliseen turnaushintaan pikkupurtavaa: Välipalaevästä, kahvileipää, mehujuomia sekä kahvia. Pyrimme myös saamaan Pallomyllyn sisäänkäynnin edustalle grillin, jossa on tarjolla turnaushintaan turnausmakkaraa sekä mahdollisesti muuta lämmintä pikkupurtavaa.

ENSIAPU:

Joukkueiden huoltajat hoitavat luonnollisesti normaaliin tapaan pikkuvammat (jääpussit, ideal-siteet, laastarit, jne). Järjestäjän toimesta pelikentän lähistöltä tai turnaustoimistolta löytyy päivystävä ammattitaitoinen ensiapuvastaava, joka auttaa hieman isommissa vammoissa ja pystyy antamaan tietoa jatkotoimien tarpeellisuudesta.

Mikäli sattuu isompia vammoja, joihin halutaan/tarvitaan lääkärin arviota, tulee toimia pelaajalisenssin mukana ostetun vakuutuksen tai pelaajan seuran oman vakuutuksen antamien ohjeiden mukaan.

Hätätapauksissa oikea tapa toimia on soittaa yleiseen hätänumeroon 112 (Pallomylly, Pikajuoksijankuja 9) ja mennä ulko-ovelle valmiiksi ohjaamaan pelastushenkilökuntaa ja näyttää heille avuntarvitsija tai esittää hädän syy.

MAJOITUS:

Majoitusta ei järjestetä turnausjärjestäjän puolesta.

OIKEUS MUUTOKSIIN:

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden turnausinfossa mainittujen tietojen muutoksiin.

TERVETULOA LPS T01 syysturnaukseen 2013,

Pekka Paulakannas