Turnauksen tarkoitus


LPS T01 syysturnauksen tarkoituksena on tarjota pelaajille viimeinen mahdollisuus osallistua laadukkaaseen turnaukseen ennen syyslomille lähtöä. Toisaalta tarkoituksena on myös pitää yllä pelaajien pelikuntoa ennen siirtymistä pelaamaan talvisarjoja ja/tai futsalsarjoja.
 
Haluamme myös tarjota turnaukselle mahdollisimman hyvät olosuhteet, ja Pallomylly-halli, Helsingin uusin vuonna 2009 valmistunut täysimittainen, katettu ja lämmitetty jalkapallopyhättö tarjoaa siihen loisteliaat puitteet. Täysimittaiselle kentälle mahtuu samanaikaisesti pelaamaan kahta TD12 ikäluokan peliä.
 
Olemme järjestäneet niin, että turnaukseen voi osallistua kahdeksan TD12 -ikäluokan kilpatason joukkuetta sekä kahdeksan TD12 -ikäluokan haastetason joukkuetta, jotka kamppailevat omissa sarjoissaan.
 
Toiveemme on, että ilmoittautuessanne turnaukseen haastetasolle kiinnittäisitte erityistä huomiota siihen, että ilmoittamanne joukkue todellakin koostuu haastajapelaajista, eli pelaajista jotka ovat pelanneet jonkin aikaa mutta eivät ehkä vuosia ja/tai ovat taidoissaan lähempänä SPL -tasoa III kuin tasoa II. Haluaisimme, että haastesarjassa pelaajat kokisivat kukin omalla tasollaan mahdollisimman paljon onnistumisen riemua sekä tasaväkisiä kamppailuja.
 
Kilpasarjaan voivat luonnollisestikin osallistua kaikki halukkaat joukkueet. Toivomme, että ilmoittautuessanne kilpasarjaan otatte huomioon, että sarja on tarkoitettu taidollisesti korkeammalla tasolla oleville joukkueille, jotka ovat pelanneet yhdessä mahdollisesti jo useita vuosia.
 
                                                                                                                    

                            
                    
 
 
Reilua peliä kaikille!
 
Pekka Paulakannas
Turnausvastaava
 
 
 
 
 
 

                                                                 

Yhteistyössä