Turnaussäännöt

Laajasalo turnaus 2013 Turnaussäännöt

 Peliaika: 2 x 20 min

Pelaajienlukumäärä: 9v9

Vaihto-tapa: Edestakaiset

Paitsio: Normaali

 

Turnauksessa noudatetaan muutoin SPL:n sääntöjä.

 

Mikäli cup- tai loppuottelussa ottelu päättyy tasan, niin ratkaistaan ottelun voittaja rangaistuspotkukilpailulla SPL: n sääntöjen mukaan.

 

Ottelut

 

Joukkueet jaetaan kolmeen neljän joukkueen lohkoihin. Lohkoissa pelataan yksinkertainen sarja. Sarjataulukon pistelasku perustuu normaaliin tapaan eli 3 pistettä voitosta, 1 piste tasapelistä ja 0 pistettä tappiosta. Jos kaksi tai useampia joukkueita päätyy samoihin pisteisiin, niin jatkoonmenojärjestys määräytyy seuraavasti:

 

  1. Keskinäiset ottelut
  2. Maaliero
  3. Tehdyt maalit
  4. Arpa

 

Sijoitusotteluissa sijoista 1-8 pelaavat lohko voittajat, lohko kakkoset sekä kaksi parasta lohko kolmosta. Sijoitusotteluiden otteluparit määräytyvät lohkossa ansaittujen pisteiden perusteella. Mikäli kahdessa tai useammassa lohkossa joukkueet päätyvät samoihin pisteisiin määräytyy jatkoonmenojärjestys edellä esitetyin perustein.

 

Sijoitusotteluissa sijoista 9-12 pelaavat lohkovertailussa kolmanneksi sijoittunut lohko kolmonen ja lohkojen neloset.

 

Vastalauseet:

Vastalauseesta ilmoitus tuomarille välittömästi ottelun jälkeen. Vastalause ja vastalausemaksu 50€ jätettävä 15 min kuluessa ottelun päättymisestä turnaustoimistoon. Vastalauseen käsittelee turnauksen asettama jury. Vastalausemaksu palautetaan jos vastalause hyväksytään. Juryn päätöksestä ei voi valittaa.

 

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

Yhteistyössä