Turnausinfo

 

Turnausinfo LPS P00 kesäturnaus 2013

 

Turnausalue Laajasalon liikuntapuistoosa sijaitseva Iso nurmikjenttä. Osoite Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki. 

http://www.hel.fi/palvelukartta/?lang=fi&id=7790&city=91

 

Kun saavutte turnaukseen, ilmoittakaa joukkue kisatoimistoon viimeistään 45 min ennen ensimmäistä peliä. Pyydän teitä lähettämään pelaajaluettelot nimillä ja pelinumeroilla etukäteen osoitteeseen lps00jojo@gmail.com viimeistään pe 7.6.

 

Pysäköinti: Liikuntapuiston parkkipaikkaon kentän välittömässä läheisyydessä. Mikäli pysäköintipaikoista tulee pulaa, järjestäjät opastavat korvaaville pysäköintipaikoille.

 

Pukuhuoneet alueella on yhteiset pukukopit ja wc.

 

Kentät ovat isolle nurmelle tehdyt kentät 1 ja 2.Varakenttänä toimii Laajasalon iso hiekkakenttä. Kentällä saa olla vain pelaajat ja joukkueen toimijat. Kannustajat seuraavat pelejä katsomosta. Lämmittelyalueena toimii ns. nappulanurmi, joka on kenttien vieressä.

 

Erotuomareina toimivat koulutetut pelinohjaajat ja tuomarit.

 

Palkinnot kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan joukkueen tsemppari. Lisäksi turnauksessa palkitaan turnauksen paras pelaaja ja maalintekijä. Mitalien jako suoritetaan joukkueen viimeisen pelin jälkeen pelikentällä.

 

Buffet alueella monipuolinen buffet, jossa on myös tarjolla pelaajille sopivia välipaloja kuten ruisleipiä, juomajogurttia, hedelmiä ym.

 

Muuta huomioitavaa

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi ja vakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät

ole vastuussa pelaajille tai turnausvieraille mahdollisesti sattuneista vahingoista tai tapaturmista.

Joukkueet vastaavat itse ensiaputoimenpiteistä turnauksen aikana. Turnausalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee liikuntapuisto monipuolisine aktiviteetteineen ja turnausalueella on myös pallotutka ja arpajaismyynti.

 

Tervetuloa turnaukseen!

 

Ulla Mannila

Turnausvastaava

050-5939209

lps00jojo@gmail.com

 

Yhteistyössä