LPS TAITO- JA KYKYLEIRI 3.-7.8.2015

LPS taito- ja kykyleiri 3.-7.8.2015.

Onko tavoitteesi jalkapallossa korkealla? Haluatko saada uusia vinkkejä ja kokemuksia vierailevilta tähtivalmentajilta?

LPS Taito- ja Kykyleiri on tarkoitettu 2001-2006 -syntyneille tytöille ja pojille Laajasalon nurmella 3.- 7.8.2015 päivittäin kello 10-14. Leirin tavoitteena on tarjota pelaajille uusia elämyksiä vierailevien tähtivalmentajien jakaessa vinkkejä sekä päivien lopuksi pelataan koko leirin kestävää pienpeli-turnausta. Leirin voittajajoukkueen pelaajat palkitaan.

Leirin lähtökohtana ja siihen osallistuneiden pelaajien kautta muodostetaan syksyllä LPS:n Taito- ja Kykykoulutoimintaan sekä Maalivahtitalliin osallistuvat pelaajat. Pelaajakoulutustoimintoihin muodostetaan kaksi tasoa, jossa Taito- ja Kykykoulujen sekä MV-tallin 1. ryhmiin valitaan erikseen pelaajat valmennuspäällikön, joukkuevalmentajan, seuran mv-valmentajan ja mahdollisten Taito- ja Kykyleirillä tehtyjen testien perusteella tai muiden tehtyjen tasoa ja kehittymistä mittaavien testien perusteella. Motivoituneille ja lisäharjoitusta haluaville tullaan tarjoamaan avointa Taito- ja Kykykoulutoimintaa.

Leirin hinta on 80 euroa/osallistuja ja se sisältää valmennuksen, olosuhteet ja päivittäiset eväät pelaajille. Leirin valmentajina toimivat Pertti Grönberg, Max Ronimus, Joel Vaarakallio ja Joni Ilvonen sekä päivittäin vaihtuvia tähtivalmentajia (vuonna 2014 mukana olivat mm. Erkka V. Lehtola ja Marko Saloranta). Tähtivalmentajat varmistuvat loppukeväästä tai alkukesästä.

Ilmoittaudu mukaan leirille TÄSTÄ

Lisätietoja Joni Ilvonen 040-966 9976 joni.ilvonen@laajasalonpalloseura.fi