LPS PELITAPALEIRI 29.6.-3.7.2015

LPS Pelitapaleiri 29.6.-3.7.2015 peruttiin

Haluatko tietää miten LPS pyrkii pelaamaan? Tiedätkö oman pelipaikkasi vaaditut tehtävät?

LPS haluaa lisätä seuraidentiteettiä tuomalla yhtenäistä seuran tapaa pelata jalkapalloa käytännön kautta omille 2003-2006 syntyneille pelaajilleen. Pelitapaleiri järjestetään 29.6-3.7.2015 Laajasalon isolla nurmella päivittäin kello 10.00-13.00.

Leirin aiheina ovat 7 v 7 ja 9 v 9 pelimuotojen erilaiset tilanteet ja niiden ratkaisumallit. Tavoitteena on , että pelaajat pystyvät havainnoimaan ja reagoimaan pelissä tapahtuvia tilanteita. Leirin aikana tilanteiden ratkaisuihin pelaajille tullaan antamaan kahden tai useamman pelaajan yhteistyömalleja niin hyökkäys- kuin puolustustilanteissa. HUOM! Maalivahdeille on leirillä oma valmentaja, joka käy maalivahtien kanssa läpi pelipaikan vaatimuksia ja kuinka maalivahti osallistuu osana joukkueen hyökkäys- ja puolustuspeliä.

Leirin hinta on 60 euroa/osallistuja ja se sisältää valmennuksen ja olosuhteet. Osallistujilla tulee olla omat eväät päivittäin mukana.
Leirin valmentajina toimivat Max Ronimus, Joel Vaarakallio ja Joni Ilvonen sekä mahdollisesti myös muita valmentajia.

Ilmoittaudu mukaan leirille TÄSTÄ

Lisätietoja Joni Ilvonen 040-966 9976 joni.ilvonen@laajasalonpalloseura.fi