LPS OMATOIMILEIRI 1.-5.6.2015

LPS Omatoimileiri 1.-5.6.2015.

Tarvitsetko vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun? Haluaisitko tehdä harjoittelun kaverin tai pienen ryhmän kanssa?

Laajasalon palloseura haluaa tarjota hyvän mahdollisuuden 2000-2006 syntyneille pelaajilleen järjestämällä Omatoimisen harjoittelun leirin 1.-5.6.2015 Ilomäen tekonurmella päivittäin klo 10.30-13.30.

Yhden päivän rakenne koostuu aamupäivällä olevista yksilö- tai pienryhmäharjoitteista. Jokaiselle päivälle on oma taitoteemansa, jossa käydään eri taidon osa-alueita pelipaikkojen kautta lävitse. Iltapäivällä pelataan Pistemestari-peliä, jossa jokainen osallistuja kerryttää pisteitä itselleen, vaikka joukkueet vaihtuvan päivän ja päivien aikana. Leiriviikon Pistemestari tullaan palkitsemaan. HUOM! Maalivahdeille on leirillä oma valmentaja, joka käy maalivahtien kanssa läpi omatoimista harjoittelua.

Leirin hinta on 60 euroa/osallistuja ja se sisältää valmennuksen ja olosuhteet. Osallistujilla tulee olla omat eväät päivittäin mukana.
Leirin valmentajina toimivat Pertti Grönberg, Max Ronimus, Joel Vaarakallio ja Joni Ilvonen sekä mahdollisesti myös muita valmentajia.

Ilmoittaudu mukaan leirille TÄSTÄ

Lisätietoja Joni Ilvonen 040-966 9976 joni.ilvonen(a)laajasalonpalloseura.fi