Turnausinfo

 Tervetuloa LPS EloCupiin 19-20.8.2017 Laajasaloon!

Otteluohjelma on julkaistu (14.8) ja tulospalvelu aukeaa mahdollisimman pian. Harrastesarjat pelataan aamupäivisin (8-13) ja kilpasarjat iltapäivisin (13-18).

ILMOITTAUTUMINEN

Joukkueen edustajan on ilmoittauduttava kisatoimistoon ennen joukkueen ensimmäistä peliä.

PALKINNOT

Jokaisen joukkueen paras tsemppari palkitaan. Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein (max. 15 mitalia/joukkue) ja voittajajoukkue pokaalilla. Mitalien jako tapahtuu kisatoimiston edessä sarjan viimeisten otteluiden päättymisen jälkeen.

 PELITAPA, SÄÄNNÖT JA TUOMARIT

Turnauksessa noudatetaan SPL:n Helsingin sääntöjä. Säännöt löytyvät turnaussivuilta.

Kaikki pelit pelataan 8 vs 8 ja peliaika on 2 x 20 minuuttia. Jotta pysymme aikataulussa, joukkueiden on ehdottomasti oltava valmiina kentän vieressä viisi minuuttia ennen ottelun alkua ja poistuttava ripeästi loppuhuutojen jälkeen! Turnauksen tuomitsee koulutetut pelinohjaajat. Peliohjaajille annetaan työrauha.

 PELIKENTÄT

Ottelut pelataan Laajasalon liikuntapuistossa osoitteessa Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki (kartta lähetetty turnauskirjeessä). Kentät 1-2 ovat Hertta-Areenan tekonurmella, kentät 3-4 Laajasalon liikuntapuiston luonnonnurmella ja kenttä 5 Laajasalon uimarannan läheisyydessä.

 SAAPUMINEN TURNAUSPAIKALLE JA PYSÄKÖINTI

 Lähialueilta kannattaa tulla pyörällä tai jalan. Paikalle pääsee kätevästi myös  julkisilla. Herttoniemen metroasemalta bussit 85 ja 86 tuovat liikuntapuiston viereen alle kymmenessä minuutissa. Bussit lähtevät 10 minuutin välein. Myös bussit 84, 88 ja 89 tuovat lähelle.

Pysäköidä voi Laajasalon peruskoulun alakoulun parkkialueella ja pihassa (Holmanmoisionpolku), yläkoulun parkkialueella (Koulutanhua) ja liikuntapuiston parkkialueella (Sarvastonkaari).   Liikuntapuiston parkkialue on varattu ensisijaisesti kimppakyytilaisille ja liikuntaesteisille tai lastenvaunujen kanssa saapuville. Liikenteen sujuvuuden kannalta on tärkeää, että jokainen noudattaa ohjeita turnausalueella. Sarvastonkaarella pysäköintikieltomerkkejä on ehdottomasti noudatettava!

 ENSIAPU

Turnauksessa ensiavusta vastaa ensisijaisesti jokaisen joukkueen oma huoltaja. Paikalla on myös ensiapupiste kisatoimiston yhteydessä. Vakavimmissa tapauksissa suosittelemme Lasten ensiapupäivystystä: HUS Lasten ja nuorten sairaala, Stenbäckinkatu 11, puh. 09 -8710023 tai 09 - 4711.

WC:t ja pukukopit (varusteiden vaihtoa varten, ei tavaroiden säilytystä) löytyvät 2-kentän viereisestä rakennuksesta (liikuntaviraston tilat).

 

BUFFET JA ONNENPYÖRÄ

Buffetista on saatavilla kylmää ja kuuma juotavaa, leivonnaisia, sämpylöitä, munakasta, perinteistä grillimakkaraa, lakuja yms. Onneaan voi kokeilla myös onnenpyörässä. Hyvät palkinnot!

 

HYVIÄ PELEJÄ KAIKILLE!

 Toivotamme kaikille hyvä ja reiluja pelejä sekä hauskaa ja jännittävää turnausta!

 Tiedusteluihin vastaavat turnauspaikalla Kisatoimisto ja joukkueenjohtajat Petra Tallberg (P05) 040 758 9399 ja Tarja Nurminen (P06) 040 864 3004.

 

Lämpimästi tervetuloa! Let the games begin!

 

LPS P2005, P2006 sekä P2007 joukkueet

 

TURNAUKSEMME SPONSORIT ja YHTEISTYÖKUMPPANIT – KIITOS!

 

 

 

 

 

TURNAUSSÄÄNNÖT –LPS ELOCUP 2017

Turnauksessa noudatetaan SPL:n Helsingin sääntöjä.

Sijoitus sarjassa määrittyy seuraavasti:

  1. Saavutetut pisteet (voitto 3 pistettä, tasapeli 1 piste). Mikäli vähintään kaksi joukkuetta on tasapisteissä, ratkaistaan joukkueiden keskinäinen järjestys seuraavasti:
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Keskinäisissä otteluissa tehtyjen maalien määrä
  5. Lohkopelien maaliero (jos lohkopelejä))
  6. Lohkopeleissä tehtyjen maalien määrä (jos lohkopelejä)
  7. Mikäli joukkueiden välille ei yllä olevalla menettelyllä saada eroa, ratkaistaan sijoitus arvalla.

Mahdollinen jatkopelien ratkaisu rangaistuspotkuin

Mikäli sunnuntain finaalipeleissä tilanne on varsinaisen peliajan päätyttyä tasan, ratkaistaan ottelu rangaistuspotkuin.

Kummastakin joukkueesta rangaistuspotkuun laukoo ensin kolme pelaajaa. Mikäli tilanne on tämänkin jälkeen tasan, jatketaan rangaistuspotkukilpailua vetäjä kerrallaan, kunnes ratkaisu on saatu. Mikäli mennään jatkorankkareille, on kaikkien pelaajien suoritettava rangaistuspotku, ennen kuin sama pelaaja voi suorittaa uuden rangaistuspotkun. Mahdollisella toisella rangaistuspotkukierroksella on pelaajien suoritusjärjestys taas vapaa. Erotuomari pitää kirjaa rangaistuspotkun suorittajista.

Vastalauseet

Mahdolliset vastalauseet on toimitettava turnaustoimistoon 30 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 € ja suoritetaan käteisellä vastalauseen jätön yhteydessä. Vastalausemaksu palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn päätöksestä ei voi valittaa. Mikäli vastalause koskee erotuomarin päätöksiä, tulee niistä ilmoittaa tuomarille heti ottelun päätyttyä. Vastalauseita kenttää tai varusteita kohtaan ei tutkita, ellei niistä ole tehty ilmoitusta tuomarille ennen ottelun alkua.

Punainen kortti

Punaisen kortin saanut pelaaja on automaattisesti pelikiellossa turnauksen seuraavassa ottelussa. Erityisen törkeissä tapauksissa jurylla on tuomarin raportin perusteella mahdollisuus sulkea pelaaja myös pidemmäksi aikaa lopputurnauksesta. Joukkue saa kentältä poistosta huolimatta pelata kentällä täysilukuisena.

Peliasut

Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peli-asun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Yli-ikäisyysluvat

Piirien myöntämät yli-ikäisyysluvat voimassa siten, että joukkueessa pelaavan enintään vuoden vanhemman pelaajan on kuuluttava joukkueeseen vakituisesti. Yli-ikäisten vahvistusten ottaminen ja kilpailullisen edun hakeminen tätä kautta on ehdottomasti kielletty. Enintään vuoden vanhempia yli-ikäisiä pelaajia saa olla kentällä kerrallaan kaksi pelaajaa.

Tuomarit

Tuomareina toimivat pääsääntäöisesti Laajasalon palloseuran pelinohjaaja koulutuksen saaneet juniorit.

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnaustoimiston yhteydessä, otteluohjelma ja tulokset ovat nähtävissä turnauksen ilmoitustaululla. Tulospalvelu päivittyy myös nettisivuille (osoite yllä).

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

 

Yhteistyössä