Ilmoittautuminen & turnausinfo

Ilmoittautuminen

Turnaukseen ilmoittaudutaan s-postilla turnausvastaavalle osoitteeseen: kirsi.ojakoski(at)gmail.com.

Osallistumismaksu on 190 euroa / joukkue.

Ilmoitatko sähköpostissa seuraavat tiedot:

• Seuran nimi
  • Joukkueen nimi
  • Joukkueen ikäluokka
  • Osallistuuko joukkue kilpa- vai haastesarjaan
  • Joukkueenjohtajan yhteystiedot: nimi, puhelinnumero sekä @-postiosoite

Turnausmaksu

Ilmoittautumisen jälkeen joukkueenjohtajalle lähetetään @-postitse lasku turnausmaksusta 190 euroa. Turnausmaksu tulee suorittaa 2.5.2014 mennessä.

Pelaajaluettelot

Kaikkien joukkueiden tulee jättää pelaajaluettelo ennen turnauksen alkua, viimeistään 2.6.2014 osoitteeseen kirsi.ojakoski(at)gmail.com. Pelaajaluetteloon on merkittävä yhteyshenkilö ja puhelinnumero, josta yhteyshenkilön saa tarvittaessa kiinni turnausviikonlopun aikana.

Kun saavutte turnaukseen, ilmoittakaa joukkue kisatoimistoon viimeistään 30 min ennen ensimmäistä peliä.

Turnausalue ja pelikentät

Ottelut pelataan Laajasalon liikuntapuiston nurmikentällä, osoitteessa Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki. http://futiskartta.net/Show/Laajasalo/476

Kenttäalueelle on merkitty kolme kenttää, joilla ottelut pelataan. Kenttien välissä saavat oleskella ainoastaan pelaajat ja joukkueiden toimihenkilöt. Kaikkien katsojien ja kannustajien tulee ehdottomasti oleskella kenttien ulkolaidoilla ja katsomossa.

Varakenttänä käytetään nurmikentän vieressä sijaitsevaa hiekkakenttää.

Tuomarit

Tuomareina toimivat Helsingin erotuomarikerhon kouluttamat tuomarit.

Palkitsemiset

Molempien sarjojen kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja pokaalein. Lisäksi joka joukkueesta palkitaan yksi tsempparipelaaja. Kunkin joukkueen tulee ilmoittaa palkittava pelaaja turnaustoimistoon viimeistään ennen viimeistä otteluaan. Palkinnot jaetaan viimeisen ottelun jälkeen järjestäjien ilmoittamassa paikassa.

Buffet

Turnausalueella palvelee hyvin varustettu buffetti, josta on saatavilla terveellisiä ja laadukkaita välipaloja, lämmintä pikkupurtavaa sekä herkullisia leivonnaisia ja jäätelöä.

Ensiapu

Turnauksen aikana on järjestetty perusensiapupalvelu. EA-piste löytyy kentän laidalta turnaustoimiston läheisyydestä. Joukkueet vastaavat ensisijaisesti itse pelaajiensa ensiavusta.

Pysäköinti

Pysäköinti tapahtuu Laajasalon liikuntapuiston alueella. Erilliset P-alueet on merkitty kyltein. Pysäköinti on maksuton.

Pukuhuoneet

Alueella on yhteisessä käytössä olevat pukukopit ja wc:t.

Oheisohjelmaa

Turnauksen yhteydessä kaikilla pelaajilla kannustajineen on mahdollisuus nauttia myös muista isäntien järjestämistä palveluista kuten arpajaisista, onnenpyörästä, pallotutkasta ja lähialueen upeista puitteista. Alueen välittömässä läheisyydessä on uimaranta, tenniskenttiä, golfkenttä ja leikkipuisto. Lisätietoja saat turnauksen aikana kisatoimistosta.

Muuta huomioitavaa

Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva pelipassi ja vakuutus. Turnauksen järjestäjät eivät ole vastuussa pelaajille tai turnausvieraille mahdollisesti sattuneista vahingoista tai tapaturmista.

Tervetuloa fudaamaan ja viihtymään koko perheellä Laajasaloon kesäkuussa 2014!

Kirsi Ojakoski
Turnausvastaava