LIONS KEVÄTTEMPAUS 3.3.2013

Lions Kevättempaus >>

Yhteistyökumppanimme Revonsalmen Leijonat järjestää perinteisen koko perheen kevättempauksennyt jo 36. kerran Laajasalon uimarannalla sunnuntaina 3.3.2013 klo 11.00-14.00.

LPS osallistuu Kevättempaukseen paikan päällä pallotutkalla. Lisäksi tempauksessa jaetaan seuran esitteitä.

Rannalla on tarjolla puuhaa niin lapsille kuin lapsenmielisille aikuisillekin. Nappulahiihto, mönkijäajelua, poniratsastusta, puffetti, rekiajelua, ilmapalloja, arpajaiset, onnenpyörä, hernekeittoa, lettuja, popcorn, makkaragrilli ja makkaran itsepaistoa.

Aktiviteeteilla keräämillämme varoilla Lions tukee alueen päiväkoteja, esikouluja, kouluja, partiolippukuntia, urheiluseuroja, vanhusten palvelutaloja sekä muita kohteita.

Revonsalmen Leijonien tavoitteena on omalta osaltaan kehittää saartamme ja sen lähistöä entistä turvallisemmaksi, viihtyisemmäksi ja paremmaksi asuinalueeksi.