LPS iltapäivätoiminta

Laajasalon palloseuran iltapäiväkerhot jatkuvat syyskuussa!

Laajasalon palloseura järjestää lukuvuonna 2019-2020 jalkapallon iltapäiväkerhotoimintaa Laajasalon peruskoululla tiistaisin sekä Poikkilaakson koululla keskiviikkoisin. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu 2011-2013 syntyneille tytöille ja pojille(Eskarit sekä 1-2lk). Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina. Kerhoissa harjoitellaan jalkapallotaitoja sekä kehitetään yleisliikunnallisia taitoja.

Laajasalon ala-asteen ryhmä on tiistaisin klo 14.45-15.45 (Alatalon liikuntasalissa). Syyskausi 10.09.-26.11.2019.

Poikkilaakson ala-asteen ryhmä on keskiviikkoisin klo 14.30-15.30. (Poikkilaakson ala-asteen liikuntasalissa). Syyskausi 11.09.-27.11.2019.

Ryhmät toteutuvat mikäli ilmoittautuneita per ryhmä on vähintään 8kpl.

Kerhon yhden kauden hinta on 80 euroa/lapsi.

Kerhojen ilmoittautumiseen pääset täältä.

Teidän tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi lapsen henkilötiedoilla ja omilla yhteystiedoillanne. Jos olette jo olleet mukana jossakin Laajasalon palloseuran toiminnoissa, voitte kirjautua järjestelmään jo olemassaolevilla tunnuksilla.

Kerhoissa tulee olla mukana sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, juomapullo ja oma pallo.

Lisätietoja kerho-ohjaajalta

Veera Ronkainen