LPS PerheFutis

Perheen yhteinen harrastus, Laajasalon palloseuran PerheFutis.

Laajasalon palloseuran perhefutis on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille, jotka pääsevät liikkumaan ja leikkimään pallon kanssa vanhempien, yli 15-vuotiaan sisaruksen, kummin tai vaikka isovanhemman kanssa. Perhefutis on aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jonka tärkein tavoita on saada lapset ja aikuiset nauttimaan liikkumisesta sekä tietysti futiksesta. Perhefutiksen ohjelma pohjaa leikkiin, liikkumisen riemuun, yhdessä tekemiseen ja oppimiseen sekä vinkkeihin perheen omatoimiseen arkiliikkumiseen.

Perhefutiksen tavoitteet

• Perhelähtöinen toiminta
  • Tukea lapsen ja vanhemman vuorovaikutusta, antaa vinkkejä myös vapaa-aikaan
  • Nauttia ja iloita liikkumisesta leikinomaisesti yhdessä oppien
  • Oppia motorisia perusliikuntataitoja ja tukea lapsen oman kehon hahmottamista
  • Vahvistaa ja tukea lapsen myönteistä minäkuvaa ja itsetuntoa
  • Tukea lapsen pallon- ja välineenhallintakykyä
  • Aikuiselle omalle kuntotasolle sopivaa aerobista- ja lihaskuntoharjoittelua

Varusteiksi riittävät liikkumiseen tarkoitettu liikunnallinen asu sekä lenkkarit. Säärisuojia ei tarvita. Oma juomapullo on hyvä olla mukana.

Kesäkausi 2019

Perhefutiksen kesäkausi on 13.5.-17.6. ja 12.8.-16.9.2019 HUOM! Kesätauko 24.6.-5.8.2019
Aika: Maanantaisin klo 17.00-17.45.
Paikka: Laajasalon Liikuntapuisto
Hinta: 80 euroa/perhe

Ilmoittautuminen kevätkauden Perhefutikseen pääset TÄSTÄ

Syyskausi 2019 Tulossa