LPS Maalivahtitalli

LPS maalivahtitalli järjestetään taitokouluvuoron yhteydessä Pallomyllyssä torstaisin klo 17-18.

Maalivahtikoulu on tarkoitettu 2004-2011 -syntyneille pojille ja tytöille. Maalivahtitalliin ilmoittautuminen on avoin kaikille ikäluokkien pelaajille, paikkoja on yhteensä 24 (12 vanhempien ryhmään ja 12 nuorempien ryhmään) innokkaalle maalivahdille.Toiminnassa ei ole joukkuekiintiöitä, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maalivahtitallin valmennuksesta vastaavat Siiri Aho ja Veera Ronkainen. Valmentajien johdolla tehdään ikäluokkaan sopivia maalivahtiharjoitteita. Tavoitteena on tutustua maalivahtien perustekniikoihin, maalivahdeille tarpeellisiin fysiikka- ja koordinaatioharjoitteisiin sekä esitellä pelaajille myös malleja omalla ajalla tehtävään harjoitteluun.

Maalivahtitalli
Hinta: 30€
Aika: Torstai 17-18, Pallomylly
Kesto: 6 harjoitusta vuoroviikoin isot ja pienet seuraavanlaisesti

Isot: 16.1., 30.1., 13.2., 5.3., 19.3., 2.4.

Pienet: 23.1., 6.2., 27.2., 12.3., 26.3., 9.4.

HUOM! 24 ensimmäistä mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, jako isoihin ja pieniin tiedetään osallistujien varmistuessa.

Ilmoittautuminen maalivahtitalliin

Seuraavat maalivahtitallit alkavat huhti-toukokuussa!

Lisätiedot tai apua ilmoittautumiseen:

Veera Ronkainen
veera@laajasalonpalloseura.fi