LPS Jalkapallokoulut

Jalkapallokoulut 2017

Laajasalon Palloseuran jo perinteeksi muodostuneet lasten jalkapallokoulut järjestettiin  kesäkuussa. Elokuussa järjestämme tyttöjen oman prinsessfutiskoulun, johon ilmoittautuminen on avoinna. Lisätiedot täältä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jalkapallokouluihin otetaan 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta vuosina 2010, 2011 ja 2012 syntynyttä lasta (tytöt ja pojat). Jalkapallokoulun hinta on 60€. Osallistumismaksuun sisältyy jalkapallokoulupaketti (T-paita, pallo ja juomapullo). Jalkapallokoululaiset ovat vakuutettuja tapahtumien aikana.

Laajasalon Jalkapallokoulu pidetään Laajasalon Liikuntapuiston isolla nurmikentällä maanantaina 5.6, maanantaina 12.6 ja maanantaina 19.6 kello 18.00-19.00. (Osoite: Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki)

- Ilmoittaudu mukaan Laajasalon Jalkapallokouluun TÄSTÄ Ilmoittautuminen 31.5.2017 mennessä

Herttoniemen Jalkapallokoulu pidetään Herttoniemen Liikuntapuistossa keskiviikkona 7.6, keskiviikkona 14.6 ja keskiviikkona 21.6 kello 17.00-18.00 (Osoite: Siilitie 12, 00800 Helsinki)

- Ilmoittaudu mukaan Herttoniemen Jalkapallokouluun TÄSTÄ Ilmoittautuminen 31.5.2017 mennessä

Viimeisellä kerralla pidetään harjoitusten aikana infotilaisuus osallistujien vanhemmille ja samalla kysellään ilmoittautumisia syksyllä perustettavaan vuonna 2011 syntyneiden joukkueeseen.

Jalkapallokoulun rehtoreina toimivat
Joni Ilvonen puh. 040 966 9976, joni.ilvonen(a)laajasalonpalloseura.fi
Veera Ronkainen, veera.ronkainen(a)laajasalonpalloseura.fi

Katso myös elokuun Prinsessafutiskoulu >>

Mikäli ette mahtuneet tai ehtineet mukaan jalkapallokouluun, mutta harrastus kiinnostaa lastanne, ottakaa rohkeasti yhteyttä lapsenne ikäluokan joukkueenjohtajiin. Laajasalon Palloseurassa on jo entuudestaan 15 ikäluokkaa pojille ja tytöille ja joukkueet hakevat pelaajia joukkueisiin tasaisin väliajoin.

Kaikkien joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä >>