LPS Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2018

Jalkapallokouluun otetaan 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta vuosina 2011, 2012 ja 2013 syntynyttä lasta (tytöt ja pojat). Jalkapallokoulun hinta on 60€. Osallistumismaksuun sisältyy jalkapallokoulupaketti (T-paita, pallo ja juomapullo). Jalkapallokoululaiset ovat vakuutettuja tapahtumien aikana.

Jalkapallokoulu pidetään Laajasalon Liikuntapuiston isolla nurmikentällä maanantaina 4.6, maanantaina 11.6 ja maanantaina 18.6 kello 18.00-19.00. (Osoite: Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki)

Ilmoittaudu mukaan Laajasalon Jalkapallokouluun TÄSTÄ Ilmoittautuminen 31.5.2018 mennessä

Viimeisellä kerralla pidetään harjoitusten aikana infotilaisuus osallistujien vanhemmille ja samalla kysellään ilmoittautumisia syksyllä perustettavaan vuonna 2013 syntyneiden joukkueeseen.

Jalkapallokoulun rehtoreina toimivat
Joni Ilvonen puh. 040 966 9976, lps.juniorivalmennus(a)gmail.com
Veera Ronkainen, veera.ronkainen(a)laajasalonpalloseura.fi

Katso myös elokuun Prinsessafutiskoulu >>

Mikäli ette mahtuneet tai ehtineet mukaan jalkapallokouluun, mutta harrastus kiinnostaa lastanne, ottakaa rohkeasti yhteyttä lapsenne ikäluokan joukkueenjohtajiin. Laajasalon Palloseurassa on jo entuudestaan 15 ikäluokkaa pojille ja tytöille ja joukkueet hakevat pelaajia joukkueisiin tasaisin väliajoin.

Kaikkien joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä >>