LPS Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu 2019

Jalkapallokouluun otetaan noin 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta vuosina 2012, 2013 ja 2014 syntynyttä lasta (tytöt ja pojat). Jalkapallokoulun hinta on 60€. Osallistumismaksuun sisältyy jalkapallokoulupaketti (T-paita, pallo ja juomapullo). Jalkapallokoululaiset ovat vakuutettuja tapahtumien aikana.

Jalkapallokoulu pidetään Laajasalon Liikuntapuiston isolla nurmikentällä maanantaina 3.6, maanantaina 10.6 ja maanantaina 17.6 kello 18.00-19.00. (Osoite: Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki)

Ilmoittaudu mukaan Laajasalon Jalkapallokouluun Ilmoittautuminen tästä 31.5.2018 mennessä.

Jalkapallokoulu on hyvä tapa kokeilla jalkapalloharrastusta ja tulla mukaan hauskaan joukkuetoimintaan. Jalkapallokouluun ovat toki tervetulleita myös jo joukkuetoiminnassa mukana olevat.

Laajasalon palloseuran vuonna 2014 syntyneiden joukkue aloittaa toimintansa elokuussa 2019. Vuosina 2012 ja 2013 syntyneille on seurassamme jo erinomaisesti toimivat joukkueet, jotka ottavat mielellään lisää innokkaita lapsia toimintaan, joko jalkapallokoulun kautta tai suoraan joukkueisiin.

Viimeisellä kerralla pidetään harjoitusten aikana infotilaisuus osallistujien vanhemmille ja samalla kysellään ilmoittautumisia syksyllä perustettavaan vuonna 2014 syntyneiden joukkueeseen.

Jalkapallokoulun rehtoreina toimivat

Veera Ronkainen, oppisopimustili@gmail.com

Katso myös elokuun Prinsessafutiskoulu >>

Mikäli ette mahtuneet tai ehtineet mukaan jalkapallokouluun, mutta harrastus kiinnostaa lastanne, ottakaa rohkeasti yhteyttä lapsenne ikäluokan joukkueenjohtajiin. Laajasalon Palloseurassa on jo entuudestaan 15 ikäluokkaa pojille ja tytöille ja joukkueet hakevat pelaajia joukkueisiin tasaisin väliajoin.

Kaikkien joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä >>