LPS EasyFutis

Laajasalon palloseuran EasyFutis on tarkoitettu 9-14-vuotiaille pelaajille. EasyFutis on jalkapallon matalan kynnyksen harrastustoimintamuoto, jossa tärkeintä on yhdessä viihtyminen, harjoittelu ja pelaaminen.

EasyFutis-toiminta antaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa toisen harrastuksen rinnalla ja pienemmällä sitoutumisella. Kaikki 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaajat, joilla ei ole aiempaa pelikokemusta joukkueessa tai pelaajat jotka ovat aikaisemmin pelanneet ja haluavat harrastaa kevyemmin voivat ilmoittautua mukaan LPS EasyFutikseen. EasyFutikseen kuuluu tällä hetkellä yksi ryhmä, jossa eri ikäiset pyritään huomioimaan mahdollisimman yksilöllisesti.

EasyFutiksessa pelaajilla tulee olla harjoitellessa: vaaleapohjaiset lenkkarit tai sisäpelikengät, mahdollisuuksien mukaan pelaajille säärisuojat, sekä päälle urheilulliset vaatteet. Mukaan oma pallo sekä juomapullo.

LPS EasyFutiksen harjoittelun säännöistä:

• Harjoituksiin tullaan ajoissa, varusteet puettuina.
  • Huonosta käytöksestä annetaan yksi varoitus ja toisesta varoituksesta pelaaja poistetaan muiden harjoittelijoiden joukosta. Asiat pyritään käsittelemään keskustelemalla viimeistään harjoitustapahtuman lopuksi ja tarvittaessa yhdessä vanhempien kanssa
  • Harjoituksissa pidetään yhteiset juomatauot.

LPS EasyFutis kevätkausi

EasyFutis on tarkoitettu 9-14 vuotiaille pelaajille. Ryhmä toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 12.

Aika: Tiistaisin 19.00-20.00

Paikka: Poikkilaakson ala-asteen liikuntasali, Puuskaniementie 21, 00850 Helsinki

Hinta: 115€

Toimintakausi: 07.01.-28.04.2020. Ei toimintakertaa koulujen talvilomaviikolla 18.02.2020