LPS EasyFutis


Laajasalon palloseuran EasyFutis on tarkoitettu 9-14-vuotiaille pelaajille ja se on jalkapallon matalan kynnyksen harrastustoimintamuoto, jossa tärkeintä on yhdessä viihtyminen, harjoittelu ja pelaaminen.

EasyFutis-toiminta antaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa toisen harrastuksen rinnalla ja pienemmällä sitoutumisella tai tähdätä Laajasalon palloseuran ikäluokkajoukkueisiin siirtymiseen. Kaikki 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaajat, joilla ei ole aiempaa yli vuoden pelikokemusta joukkueessa tai aikaisemmin pelanneet, jotka haluavat harrastaa kevyemmin ilmoittautuvat mukaan LPS EasyFutikseen.

Jos pelaaja on halukas siirtymään joukkueeseen, harjoituksissa seuran valitsemat ammattitaitoiset valmentajat seuraavat pelaajan taitotason ja yleistä liikunnallisuuden kehitystä sekä ennen kaikkea halua oppia ja kykyä keskittyä lajin harjoittelemiseen, jotka ovat tärkeimpiä edellytyksiä joukkuetoimintaan siirtyville. Näiden asioiden toteutuessa valmentaja(t) kertovat pelaajalle ja hänen perheelleen siirtymisen omaan ikäluokkaan olevan mahdollista. EasyFutikseen kuuluu tällä hetkellä yksi ryhmä, jossa eri ikäiset pyritään huomioimaan mahdollisimman yksilöllisesti.

EasyFutiksessa pelaajilla tulee olla harjoitellessa: lenkkarit tai nappikset, oma pallo, säärisuojat, vesipullo sekä urheilulliset  vaatteet. 

LPS EasyFutiksen harjoittelun säännöistä:

  • Pitää olla paikalla ajoissa varusteet puettuna. Jos pelaaja on myöhässä, ei hän sillä kerralla pääse mukaan.
  • Huonosta käytöksestä annetaan yksi varoitus ja toisesta varoituksesta pelaaja poistetaan muiden harjoittelijoiden joukosta. Asiat pyritään käsittelemään keskustelemalla viimeistään harjoitustapahtuman lopuksi ja tarvittaessa yhdessä vanhempien kanssa

Syyskausi 2019 tulossa.

Jos teillä ei ole vielä tunnuksia niin, teidän tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi lapsen henkilötiedoilla ja omilla yhteystiedoillanne. Tämän jälkeen kun kirjaudutte sisään saaduilla tunnuksilla, niin ryhmä löytyy valikosta nimellä LPS EasyFutis 9-14 v. kesäkausi 2019

Lisätietoja
Veera Ronkainen 
veera@laajasalonpalloseura.fi

Yhteistyössä