LPS EasyFutis

Laajasalon palloseuran EasyFutis on tarkoitettu 9-14-vuotiaille pelaajille ja se on jalkapallon matalan kynnyksen harrastustoimintamuoto, jossa tärkeintä on yhdessä viihtyminen, harjoittelu ja pelaaminen.

EasyFutis-toiminta antaa osallistujille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa toisen harrastuksen rinnalla ja pienemmällä sitoutumisella tai tähdätä Laajasalon palloseuran ikäluokkajoukkueisiin siirtymiseen. Kaikki 9-vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaajat, joilla ei ole aiempaa yli vuoden pelikokemusta joukkueessa tai aikaisemmin pelanneet, jotka haluavat harrastaa kevyemmin ilmoittautuvat mukaan LPS EasyFutikseen.

Jos pelaaja on halukas siirtymään joukkueeseen, harjoituksissa seuran valitsemat ammattitaitoiset valmentajat seuraavat pelaajan taitotason ja yleistä liikunnallisuuden kehitystä sekä ennen kaikkea halua oppia ja kykyä keskittyä lajin harjoittelemiseen, jotka ovat tärkeimpiä edellytyksiä joukkuetoimintaan siirtyville. Näiden asioiden toteutuessa valmentaja(t) kertovat pelaajalle ja hänen perheelleen siirtymisen omaan ikäluokkaan olevan mahdollista.

Toimintakausi on 4.10.2017-31.5.2018 ja tapahtumia viikossa on yksi. Lisäksi EasyFutis-ryhmille järjestetään toimintakauden aikana kolme pelitälli-tapahtumaa, jossa pelataan 3-4 peliä/tapahtuma. Poikkeuksena toimintaa ei järjestetä 19.10.2017 (koulujen syysloma), 14.12.2017-10.1.2018 (koulujen joululoma) ja 22.2.2018 (koulujen talviloma).

EasyFutikseen kuuluu tällä hetkellä yksi ryhmä, jossa eri ikäiset pyritään huomioimaan mahdollisimman yksilöllisesti.

Harjoitusaika

torstaisin kello 19.00-20.00 Tahvonlahden ala-asteen koulun salissa 4.10.2017

Tahvonlahden ala-aste, Gunillantie 12, 00870 Helsinki (Bussilinja 84 päätepysäkiltä 100 metriä)

EasyFutiksessa pelaajilla tulee olla harjoitellessa: nappulakengät/sisäpelikengät, oma pallo, säärisuojat, vesipullo sekä urheiliulliset ja sään mukaiset vaatteett.

LPS EasyFutiksen harjoittelun sääntöistä:

• Pitää olla paikalla ajoissa varusteet puettuna. Jos pelaaja on myöhässä, ei hän sillä kerralla pääse mukaan.
  • Huonosta käytöksestä annetaan yksi varoitus ja toisesta varoituksesta pelaaja poistetaan muiden harjoittelijoiden joukosta. Asiat pyritään käsittelemään keskustelemalla viimeistään harjoitustapahtuman lopuksi ja tarvittaessa yhdessä vanhempien kanssa

EasyFutiksen hinta

30 euroa/kuukausi (Toimintakauden maksu tullaan veloittamaan kolmessa osassa loka-, joulu- ja helmikuussa)

Hinta sisältää toiminnasta kertyvät tilavuokrat ja valmennuskustannukset, LPS jäsenmaksun ja vakuutuksen

Ilmoittautumaan EasyFutikseen pääset TÄÄLTÄ

Teidän tulee ensin rekisteröityä käyttäjäksi lapsen henkilötiedoilla ja omilla yhteystiedoillanne. Tämän jälkeen kun kirjaudutte sisään saaduilla tunnuksilla, niin ryhmä löytyy valikosta nimellä LPS EasyFutis 9-14 v.

Veera Ronkainen
veera.ronkainen(a)laajasalonpalloseura.fi