Aikuisten jalkapallokoulu

Aikuisten jalkapallokoulujen uudet kaudet käynnistyvät

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita.

LPS Aikuisten jalkapallokoulun alkeisryhmä aloittaa uuden kauden keskiviikkona 18.1.2017 klo 20.45 Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1). Harjoitukset jatkuvat keskiviikkoisin klo 20.45-22 huhtikuun 26. päivään saakka. Alkeisryhmässä opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Ryhmä sopii vasta-alkajille tai vähän jalkapallokokemusta omaaville. Tervetuloa mukaan!

LPS Aikuisten jalkapallokoulun jatkoryhmään mahtuu myös hyvin mukaan. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelureille. Jatkoryhmässä opetellaan taktisia asioita pelaamisen lomassa valmentaja Kai Petterssonin johdolla. Jatkoryhmä harjoittelee tiistaisin klo 21-22.15 Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1) alkaen 17.1.2017. HUOM! Ryhmä aloittaa vasta kun 15 ilmoittautunutta. Aloittamispäivämäärä saattaa siis vielä muuttua.

Ilmoittautuminen on avoinna molempiin ryhmiin nyt. Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan onko tämä juuri sinun juttusi!

Linkki Laajasalon Palloseuran jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisjärjestelmään Nepton jäsentietoon.