Aikuisten jalkapallokoulu

Aikuisten jalkapallokoulujen uudet kaudet käynnistyvät syksyllä 2017, mukaan voi kuitenkin tulla myös kesken kauden.

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita.

LPS Aikuisten jalkapallokoulun alkeisryhmä aloittaa uuden kauden syyskuussa. Tällä hetkellä ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1) klo 20.45-22. Alkeisryhmässä opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Ryhmä sopii vasta-alkajille tai vähän jalkapallokokemusta omaaville. Tervetuloa mukaan!

LPS Aikuisten jalkapallokoulun jatkoryhmään mahtuu myös hyvin mukaan. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelureille. Jatkoryhmässä opetellaan taktisia asioita pelaamisen lomassa valmentaja Kai Petterssonin johdolla. Jatkoryhmä harjoittelee tiistaisin klo 21-22.15 Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1) lokakuun loppuun saakka.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan onko tämä juuri sinun juttusi!

Linkki Laajasalon Palloseuran jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisjärjestelmään Nepton jäsentietoon.