Aikuisten jalkapallokoulu

Aikuisten jalkapallokoulujen uusi kausi käynnistyy tammikuussa, mukaan voi kuitenkin tulla myös kesken kauden.

Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita.

LPS Aikuisten jalkapallokoulun alkeisryhmä aloittaa uuden kauden tammikuussa. Uusi kausi on 10.01.-25.04.2018. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1) klo 21-22. Alkeisryhmässä opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Ryhmä sopii vasta-alkajille tai vähän jalkapallokokemusta omaaville. Tervetuloa mukaan!

Kauden hinta on 80€.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan onko tämä juuri sinun juttusi!

Linkki Laajasalon Palloseuran jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisjärjestelmään Nepton jäsentietoon.