Toiminta

Järjestämme ajoittain suuria tapahtuma Laajasalon alueella. Keväällä 2018 mm. LPS Allstars-Eduskunnan jalkapallokerho ystävyyspeli, LPS TH2 Kevätturnaus junioreille ja syksyllä LPS Päivät, joista lisätietoja sivupalkin tulevissa tapahtumissa. Vuoden 2018 pääteeman tapahtumissa on ollut seuran 40 vuotisjuhlavuosi. Vuoden 2019 tapahtumia päivitetään sivustolle alkuvuodesta.

Laajasalon palloseura järjestää joukkuetoiminnan ulkopuolisia toimintoja eri ikäisille runsaasti ympäri vuotta. Täältä sivulta sivuvalikosta voit tarkastella eri toimintoja.

Alle kouluikäisille on tarjolla Perhefutista ja jalkapallokerhotoimintaa LPS jalkapallokerhoissa lähes ympäti vuoden. Kouluikäisille iltapäiväkerhotoimintaa ja Easyfutista.  Kesällä järjestämme jalkapallokouluja kesäkuussa ja elokuussa. Jalkapallojen ja -kerhojen kautta on helppo tulla mukaan lajin pariin.

Aikuisille tarjolla on jalkapallokoulutoimintaa kahdessa eri ryhmässä, alkeisryhmässä ja jatkoryhmässä.

Intoryhmiin, taito- ja kykykouluihin sekä maalivahtitalliin ilmoittautumisesta lisäohjeita saa myös oman joukkueen joukkueenjohtajalta.

Alasivuilla on ohjeet ilmoittautumisiin eri toimintoihin. Kun tarvitset lisätietoja tai apua ilmoittautumiseen, olethan yhteydessä.

Mia Stierncreutz
Hallintopäällikkö