Vuorovastaava

Juniorivalmennuspäällikkö huolehtii vakiovuoroanomusten sisäänjätöstä ajoissa liikuntavirastoon ja opetusvirastoon, osallistuu palloliiton järjestämiin vakiovuorojen jakopalavereihin, pyytää joukkueet koolle vakiovuorojen jakamisen merkeissä ja jakaa vakiovuorot tasapuolisesti hallituksen päättämän mallin mukaisesti.

Juniorivalmennuspäällikkö toimii yhteyshenkilönä vuoroasioissa seuran ja Palloliiton, Likuntaviraston sekä Opetusviraston välillä.

Ulkoliikunnan kesäkausi 2.5. - 31.10. Hakuaika päättyy 15.12.
Ulkoliikunnan talvikausi 1.11. - 30.4. Hakuaika päättyy 1.9.
Sisäliikunnan kesäkausi 2.5. - 31.8. Hakuaika päättyy 15.1.
Sisäliikunnan talvikausi 1.9. - 30.4. Hakuaika päättyy 15.4. (Liikuntavirasto)
Sisäliikunnan talvikausi 1.9. - 30.4. Hakuaika 1.4.-30.4. (Opetusvirasto)

Näiden lisäksi juniorivalmennuspäällikkö peruu käyttämättömät vakiovuorot liikuntavirastoon tai opetusvirastoon sekä seuraa uusien mahdollisten olosuhdehankkeiden (liikuntapaikkojen) valmistumista ja seuran mahdollisuutta saada uusista paikoista vuoroja.

Joni Ilvonen
joni.ilvonen(a)laajasalonpalloseura.fi