Seuran toimisto

Laajasalon palloseuran toimisto sijaitsee Ylistalossa, Laajasalossa.

Osoite: Muurahaisenpolku 4, 00840 Helsinki.

Toimitusosoite: Muurahaisenpolku 4.

Laskutusosoite: Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori

Verkkolaskuosoite /OVT

Operaattoritunnus

OpusCapita Group Oy

(tunnus: IT)

003715442258

003710948874

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Laajasalon Palloseura LPS r.y.
00021 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Lisäksi laskulle tarvitaan viralliset nimi- ja osoitetietomme sekä tieto mille Laajasalon palloseuran joukkueelle lasku kuuluu.

Mikäli lähetätte laskunne sähköpostitse samat ohjeet koskevat myös näin toimitettuja laskuja, sähköpostilaskujen osoite on: LaajasalonPalloseuraLPSry.FI.P.110505-5@docinbound.com.

Laskujen tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-muodossa.