Jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisjärjestelmä

Linkki Laajasalon Palloseuran jäsenrekisteri- ja ilmoittautumisjärjestelmään Nepton jäsentietoon.

Järjestelmästä löytyy pelaajan omilla tunnuksilla omat henkilö- ja yhteystiedot sekä laskutustiedot. Tätä kautta voi myös ilmoittautua seuran tapahtumiin, kuten leireille, kerhoihin ym tapahtumiin.

Joukkuetoimintaan ilmoittaudutaan oman ikäluokan joukkueenjohtajalle. Juniorijoukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä. Aikuisjoukkueiden yhteystiedot täältä.

HUOM! Älä rekisteröidy uudelleen. Käyttäjätunnus on pelaajan Etunimi Sukunimi ja salasanan saa tilattua pelaajan tiedoissa ilmoitettuun sähköpostiin järjestelmän etusivulta.

Jos tarvitset apua järjestelmän käytössä, ole yhteydessä hallintopäällikköön osoitteeseen mia(a)laajasalonpalloseura.fi.