Visio ja arvot

Laajasalon palloseuran visio: Haluamme olla merkittävä jalkapalloseura Helsingissä.

Toiminnan perustana on arvot; vastuullinen yhteisöllisyys, avoimuus ja tavoitteellisuus.

Mitä yhteisöllisyys tarkoittaa meille?
Saaren oma jengi!
Pelaajien ja vanhempien tutustuminen yli joukkuerajojen.
Yhteiset tapahtumat.
Pelaajien, toimihenkilöiden ja muiden vapaaehtoisten toimijoiden arvostus seuran puolelta. Hengenkohotustapahtumat, tunnustukset, palkinnot tms.
Vanhempien yhteisöllisyyden tunteen ylläpitäminen junioreiden kasvaessa.
Edustusjoukkueen kotiotteluiden yleisömäärän kasvattaminen.
Saarelaisen jalkapallokulttuurin kehittäminen niin, että ihmiset tuntevat LPS:n kotiotteluiden seuraamisen luonnolliseksi ajanviettotavaksi.
Aikuisten harrastejalkapalloilu osana yhteisöllisyyttä.

Mitä avoimuus tarkoittaa meille?
Helppo ottaa yhteyttä ja helppo tulla mukaan toimintaan.
Hyvät ja ajantasaiset kotisivut.
Kokeilumahdollisuus ennen toimintaan sitoutumista.
Jalkapalloa kaikille, seura kaikille.
Pyrimme tarjoamaan jalkapallotoimintaa kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.
Avoin tiedotus kaikille jäsenille ja saarelaisille.

Mitä tavoitteellisuus tarkoittaa meille?
Toimintamme on suunnitelmallista ja laadukasta.
Haluamme olla mukana yhteistyössä muiden tahojen kanssa jalkapallon harjoitteluolosuhteiden parantamisessa lähialueella.
Haluamme kehittää valmentajiemme osaamista.
Tavoitteenamme on tarjota onnistumisen tuntemuksia ja jalkapalloon liittyviä elämyksiä kaikille toiminnassamme mukana oleville.