Varusteet

XXL ja LPS tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa!

XXL on seuran virallinen varustetoimittaja ja Adidas seuran virallinen varustemerkki.

XXL on yhteistyössä seuran kanssa tehnyt virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä LPS:n virallisella varustesivustolla (vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen) täällä.

Yhteinen varustus on joukkueen yhteishengen ja yhteenkuuluvuuden kannalta yksi olennainen tekijä. Joukkueen tulee määritellä itselleen ns. pelaajien perusvarustepaketti kaudelle eli mitä seuravarusteita jokaisella pelaajalla tulee olla. Nuorimmilla ikäluokilla ainakin kevyt treeni- / pelivarustepaketti (pelipaita, shortsit ja pelisukat) ja harjoituspaita.

Varusteiden tilaaminen ja toimintaohjeet

Sovituskoot

Varusteet on hyvä sovittaa ennen tilaamista. Tilaa sovituskoot sähköpostitse (sports.itakeskus(a)xxl.fi), ja ilmoita sovitettavat tuotteet ja koot. Seuramalliston tuotteita pääsee myös katsomaan ja sovittamaan XXL Itäkeskuksen toimipisteessä (Prisman talo 2. krs).

Tilaaminen

Tilaukset tulee tehdä käyttäen verkkokauppaa tai tilauslomaketta. Yksittäisen pelaajan varustetilaus tulee tehdä verkkokaupassa. Joukkuetilauksen voi tehdä Excel-tilauslomakkeella (lähetetty joukkueenjohtajille sähköpostilla).

Painatus

Teamsales ja painotalomme tietävät miten LPS:n seuravaatteet painatetaan. Eli seuralogo, numerot ja nimet painatetaan aina samaa tekniikkaa ja typografiaa käyttäen.

Sponsorilogot

Toimita tilauksen yhteydessä hyvälaatuinen (vektoroitu) logo.

Maksutavat, toimitustapa ja -aika

Maksutapoina verkkomaksutavat verkkotilauksen yhteydessä tai Klarna lasku. Yksittäisiä tilauksia ei voi laskuttaa seuran kautta. Joukkuetilaukset on mahdollista tehdä laskulla seuran laskutusosoitteeseen.

Verkkokaupasta tilatessa pystyy valitsemaan joko tuotteiden postituksen kotiin tai noutopaikkaan (joilloin lisätään toimitusmaksu) tai sitten nouto myymälästä (maksuton).

XXL:n toimitusaika on enintään 5 arkipäivää (sis. painatuksen), tällöin tuote on valmiina noudettavaksi/ lähetettäväksi.

Tue omaa seuraasi

Näytä rekisteröitymisen yhteydessä saatua viivakoodia kassalla kun teet ostoksia XXL:ssä. Näin olet oikeutettu seuraetuihin ja tuet Laajasalon palloseuran junioreita 3% jälkihyvitteellä ostosten loppusummasta.

XXL Itäkeskuksen yhteystiedot:
puh. 030-607 5046