Joukkuetoiminta

Varsinaisen toiminnan järjestämisestä vastaavat joukkueet seuran antamien ohjeiden mukaan.

Joukkueella tulee olla valmentaja, joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja. Kilpailutoiminnassa mukana olevassa joukkueessa tulee olla myös huoltaja. Nämä toimihenkilöt valitaan aikuisjoukkueissa joukkuekokouksessa ja junioreilla vanhempainkokouksessa, joita tulee järjestää vähintään kerran vuodessa. Rahastonhoitaja tulee valita pääsääntöisesti kalenterivuodeksi. Muita toimihenkilöitä (mm. varustevastaava, toimintatiimi jne.) valitaan tarpeen mukaan.

Joukkueiden tärkein päättävä elin on joukkuekokous. Se valitsee ja erottaa joukkueiden toimihenkilöt. Kokouksista tulee toimittaa hallintopäällikölle muistio (mukana toimintasuunnitelma ja talousarvio).

Kokouksen tehtävät ovat:
-Valita joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja ja muut toimihenkilöt
-Hyväksyä joukkueen toimintasuunnitelma ja talousarvio
-Päättää vuosittain joukkueen säännöistä

Juniorijoukkueilla tärkein päättävä elin on vanhempainkokous, jonka tehtävät määritelty yllä.

Kausimaksun suuruus määräytyy seuramaksuista, lisenssin ja vakuutuksen hinnasta, toimintaan kerättävästä maksusta, varustehankinnoista jne. Seuramaksujen suuruudesta päättää seuran vuosikokous.

Talkootoiminnalla ja sponsorituotoilla voidaan rahoittaa joukkueen toimintaa talousohjesääntöjen mukaisesti.

Joukkuetoimintaosiossa:

-Organisaatiokaavio