Seuran tukimuodot

Liikuntaviraston toiminta-avustus
Liikuntavirasto tukee Helsinkiläisiä urheiluseuroja vuosittain jaettavan toiminta-avustuksen muodossa. Toiminta-avustusta haetaan alkuvuodesta. Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut vuosittain toiminta-avustusta. Avustus käytetään toiminnasta tulevien kulujen pienentämiseksi kokonaisuudessaan.

OKM seuratuki
Laajasalon palloseura on anonut seuratukea vuosittain. Tukea haetaan joulukuussa. Tukea voi hakea uuden palkattavan päätoimisen työntekijän palkkakustannuksiin, toiminnan kehittämiseen sekä uusien toimintojen aloittamiseen.

Laajasalon palloseura on saanut seuratukea vuonna 2011 seurasihteerin palkkakuluihin, 2012 aikuisten jalkapallokoulun aloittamiseen sekä 2014 seuratoiminnan kehittämiseen.

Palkkatuki
Palkkatukea voi hakea esim. oppisopimusopiskelijan, pitkäaikaistyöttömän palkkaamiseen. Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut tukea 2014 oppisopimusopiskelijan palkkakustannuksiin.

AVI tuki (aluehallintovirasto)
Aluehallintovirastolta voi hakea tukea esimerkiksi liikuntapaikkarakentamiseen. Tukihakemukset jätetään vuoden loppuun mennessä seuraavan vuoden osalta.

Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut tukea vuonna 2011 Ilomäentien juniorinurmen investointikustannuksiin. Vuonna 2014 joulukuussa LPS on hakenut tukea Laajasalon liikuntapuisto vihreäksi hankkeeseen.

UEFA HatTrick avustus
HatTrick tukea voi hakea Palloliitolta hakuaikojen puitteissa.Laajasalon palloseura on hakenut ja saanut tukea vuonna 2011 Ilomäentien juniorinurmen jalkapallonurmen hankintakustannuksiin. Vuonna 2014 syksyllä LPS on hakenut ja saanut tukea Laajasalon liikuntapuisto vihreäksi hankkeeseen.