Seuran tuki toimihenkilöille


Seura tukee toimihenkilöitä mm. järjestämällä seuran sisäistä toimihenkilökoulutusta sekä osallistumalla Palloliiton järjestämien valmennuskoulutusten kustannuksiin. Koulutustukea tulee hakea seuralta ennen koulutukseen ilmoittautumista juniorivalmennuspäälliköltä ja hallintopäälliköltä. 

Juniorivalmennuspäällikkö järjestää seuran sisällä E-, D- ja C- tason valmennuskoulutuksia. Koulutusajankohdista tiedotetaan seuran kotisivuilla. Ensisijaisesti pyritään valmentajat kouluttamaan seuran sisäisillä kursseilla.

Hallintopäällikkö kouluttaa seuran sisällä joukkueenjohtajia ja taloudenhoitajia. Joukkueenjohtajan peruskurssi järjestetään 1-2 kertaa vuodessa ja muita koulutuksia/ tapaamisia tarpeen mukaan.

Seurassa on käytössä jäsenrekisteri- ja laskutusjärjestelmä Nepton jäsentieto. Jäsentietoa käyttävät pääasiassa joukkueenjohtajat ja joukkueiden taloudenhoitajat. Kaikki seuran sisäinen laskutus tapahtuu Neptonin kautta. Myös seuran tapahtumiin (taito-/kykykoulut, kerhot, leirit ym.) ilmoittaudutaan Neptonin kautta. Jokaiselle jäsenelle on järjestelmään luotu tunnukset, joilla pääsee katsomaan omia henkilötietojaan, laskutustietoja sekä osallistumistietoja. 

Toimihenkilöille on olemassa kirjallisia ohjeistuksia toimintalinjan lisäksi, jotka löytyvät kotisivujen materiaalipankista


Yhteistyössä