Seuran tuki toimihenkilöille

Seura tukee toimihenkilöitä mm. järjestämällä seuran sisäistä toimihenkilökoulutusta sekä osallistumalla Palloliiton järjestämien valmennuskoulutusten kustannuksiin. Koulutustukea tulee hakea seuralta ennen koulutukseen ilmoittautumista juniorivalmennuspäälliköltä ja hallintopäälliköltä.

Juniorivalmennuspäällikkö järjestää seuran sisällä E- ja D- tason valmennuskoulutuksia. Koulutusajankohdista tiedotetaan seuran kotisivuilla. Ensisijaisesti pyritään valmentajat kouluttamaan seuran sisäisillä kursseilla.

Hallintopäällikkö kouluttaa seuran sisällä joukkueenjohtajia ja taloudenhoitajia. Joukkueenjohtajan peruskurssi järjestetään yleensä kerran vuodessa ja muita koulutuksia/ tapaamisia tarpeen mukaan.

Seurassa on käytössä jäsenrekisteri- ja laskutusjärjestelmä Nepton jäsentieto. Jäsentiedossa ylläpidetään jäsenrekisteriä ja joukkueiden pelaajaluetteloita sekä yhteystietoja. Jäsenten laskutus tapahtuu Neptonin kautta, kuten myös seuran tapahtumiin ilmoittautuminen (taito-/kykykoulut, kerhot, leirit ym.).

Jokaiselle jäsenelle on järjestelmään luotu tunnukset, joilla pääsee katsomaan omia henkilötietojaan, laskutustietoja sekä osallistumistietoja. Käyttäjätunnus on Etunimi Sukunimi ja hukkuneen salasanan pääsee tilaamaan järjestelmän etusivulta. Linkki jäsentietoon löytyy täältä.

Toimihenkilöille on olemassa kirjallisia ohjeistuksia toimintalinjan lisäksi, jotka löytyvät kotisivujen materiaalipankista