Toiminta-ajatus / Mission statement

Tarjoamme laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme.

Toiminta-ajatus tarkoittaa meille muun muassa seuraavaa:

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita jalkapalloon liittyviä elämyksiä omalla vihreällä saarella Laajasalossa.

Kehitämme edelleen jo olemassa olevia liikuntapalveluita, erityisesti jalkapallotoimintaa sekä kasvatamme aktiivisesti jäsenmääräämme.

Pyrimme takaamaan edustusjoukkueelle hyvät edellytykset toimia seuran keulakuvana luomassa esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme.

Nuorille ja lapsille tarjoamme hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä jalkapallon parissa lähellä kotia.

Aikuis- ja senioripelaajille tarjoamme mahdollisuuden kilpailutoimintaan tai vain kunnon ylläpitämiseen jalkapalloa pelaamalla hyvässä porukassa ja seurassa, LPS:n vihreissä väreissä.

Meillä jokainen pelaaja huomioidaan yksilönä osana joukkuetta. Noudatamme SPL:n "Kaikki pelaa" periaatetta.

We provide high-quality football-related experiences on our green island.

For us, the mission statement means that:

The club´s goal is to provide high-quality sports facilities and football-related experiences on our own green island of Laajasalo.

We will further develop the existing sports facilities, especially football activities. We are also committed to increase the amount of club memberships.

We strive to guarantee that the men's representative team is the flagship of the club and can be followed as an example for our younger players.

For young people and the children we provide good opportunities to grow and develop their football skills close to home.

For adult and senior players we offer the opportunity for active competition or possibility to just maintain good health and football skills by playing in LPS´s green colors.

Each player is taken in account as an individual and as part of the team. We comply with the FIFA´s Grassroots "All Play" principle.