Toiminta-ajatus / Mission statement

Tarjoamme laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme.

Toiminta-ajatus tarkoittaa meille muun muassa seuraavaa:

Tarjoamme lapsille ja nuorille loistavat mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä jalkapallon parissa lähellä kotia, LPS:n vihreissä väreissä.

Pyrimme takaamaan edustusjoukkueelle hyvät edellytykset toimia seuran keulakuvana luomassa esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme.

Aikuis- ja senioripelaajille tarjoamme mahdollisuuden kilpailutoimintaan tai vain kunnon ylläpitämiseen jalkapalloa pelaamalla hyvässä porukassa ja seurassa.

Toimijoiden ja pelaajien hyvä tulla ja olla mukana.

We provide high-quality football-related experiences on our green island.

For us, the mission statement means that:

For young people and the children we provide great opportunities to grow and develop their football skills close to home, by playing in LPS´s green colors.

We strive to guarantee that the men's representative team is the flagship of the club and can be followed as an example for our younger players.

For adult and senior players we offer the opportunity for active competition or possibility to just maintain good health and football skills in good company.

Good place for players and volunteers to come and be involved.