Toiminta-ajatus / Mission statement

Tarjoamme laadukkaita jalkapalloelämyksiä omalla vihreällä saarellamme.

Toiminta-ajatus tarkoittaa meille muun muassa seuraavaa:

Kehitämme edelleen jo olemassa olevia liikuntapalveluita, erityisesti jalkapallotoimintaa sekä kasvatamme aktiivisesti jäsenmääräämme.

Pyrimme takaamaan edustusjoukkueelle hyvät edellytykset toimia seuran keulakuvana luomassa esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme.

Nuorille ja lapsille tarjoamme hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä jalkapallon parissa lähellä kotia.

Aikuis- ja senioripelaajille tarjoamme mahdollisuuden kilpailutoimintaan tai vain kunnon ylläpitämiseen jalkapalloa pelaamalla hyvässä porukassa ja seurassa, LPS:n vihreissä väreissä.

Meillä jokainen pelaaja huomioidaan yksilönä osana joukkuetta. Noudatamme SPL:n "Kaikki pelaa" periaatetta.

We provide quality football experiences on our green island.

For us, the essence of the idea of functional football club is:

The club goal is to provide efficient and high-quality sports facilities and football-related experiences on our own green island of Laajasalo.

We will further develop the existing sports facilities, especially football operations and increase our active membership.

We strive to ensure the representation of team well positioned to follow the process of creating the flagship example for younger players.

For young people and the children we provide good opportunities to grow and develop their football skills close to home.

For adult and senior players we offer the opportunity for competitive activity, or possibility to maintain decent football skills by playing with a good crowd wearing LPS´s, club´s green colors.

Our each player as an individual is taken in account as part of the team. We comply with the FFA´s Grassroots "All Play" principle.