Pelaajille ja pelaajien huoltajille

Tällä sivulla on lisätietoja ja linkkejä pelaajille sekä junioripelaajien huoltajille.

Vakuutukset
Seuralla on kerhotoimintoihin ja jalkapallokouluihin liittyvä jatkuva tapaturmavakuutus OP Pohjolassa (16-446-347-5), joka korvaa kerhojen ja jalkapallokoulujen harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Jos sinulle tai lapsellesi sattuu tapaturma näissä seuran toiminnoissa, soita numeroon 01005225. Saat lisäohjeet sieltä. Saatat joutua maksamaan ensin käynnin itse ja hakea korvausta myöhemmin. Suosittelevat ensisijaisesti Pohjola sairaalan tai Terveystalon palvelupisteitä, mutta palveluaikojen ulkopuolella ja akuuteissa kiiretapauksissa voit hakeutua mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Ota lääkärikäynnille mukaan Kela-kortti. HUOM! Tämä vakuutus ei korvaa joukkuetoiminnassa sattuneita tapaturmia.

Joukkuetoiminnassa pelaajalla tulee olla tapaturmavakuutus, joka korvaa myös kilpailutoiminnassa sattuneet tapaturmat.

Jos pelaajalla on oma vakuutus, joka korvaa tällaiset tapaturmat, tulee toimittaa allekirjoitettu vakuutustodistus oman joukkueen joukkueenjohtajalle. Vakuutustodistuspohjan saat joukkueenjohtajalta tai voit tulostaa täältä. Tällöin pelaaja tai pelaajan huoltajat vastaavat vakuutuksesta ja hoitoon hakeutuminen tapahtuu oman vakuutusyhtiön ohjeiden mukaan.

Jos pelaajalla ei ole vakuutusta, niin AON vakuutusturvan voi ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä. Korttelipassilaisille seura hankkii vakuutusturvan ja pelipassilaiset hankkivat itse ellei toisin ole sovittu. Kilpailutoiminnan kattava vakuutus on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille. Aikuisille vakuutus on pakollinen/suositeltava sarjatasosta riippuen.

AON vakuutusturvan vakuutusmäärät, tuoteseloste ja vakuutusehdot 2019

AON vakuutuksen toimintaohjeet jos sinulle sattuu tapaturma löydät täältä.

Pelipassin hankinta

Pelaaja tai pelaajan huoltaja hankkii pääsääntöisesti pelipassin itse Palloliiton Pelipaikka-järjestelmän kautta. Poikkeuksena on toisesta seurasta siirtyvät pelaajat, joille kortteli- ja pelipassi sekä tarvittaessa vakuutus hankitaan siirron yhteydessä. Kortteli- ja harrastepassit hankkii seura.

Pelipaikka- järjestelmän etusivulle löydät täältä.
Ohjeet rekisteröitymiseen ja Pelipaikan käyttöön löydät täältä.

Edustusoikeuden siirto
Uusi vastaanottava seura aloittaa siirron Pelipaikka järjestelmän kautta. Siirto menee tämän jälkeen vanhalle seuralle hyväksyttäväksi, jonka jälkeen uusi seura voi jatkaa siirtoa. Maksun jälkeen siirto menee vielä Palloliiton hyväksyttäväksi.

Edustusoikeuden siirto on pelipassilaisille maksullinen. Lisätietoja siirtomaksuista löydät täältä. Korttelipassilaisten ja hieman pidempään taukoa pitäneiden pelipassilaisten siirrot ovat maksuttomia.

Peli- ja harjoitusvarusteet
Laajasalon palloseuralla on yhteistyösopimus Stadiumin kanssa varustehankinnoista. Lähin toimipiste on Itäkeskuksen kauppakeskuksessa Stadiumin 2. kerroksessa myymälän takaosassa. Peli- ja harjoitusvarusteet tilataan yleensä joukkuetilauksina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta. Mikäli kuitenkin joukkuetilauksen tekemiseen on vielä pitkä aika ja pelaaja / pelaajan perhe haluaa tilata varusteet itsenäisesti hän voi tehdä hankinnat / tilauksen suoraan myymälässä. Myymälässä on hyllytavarana yleensä pelisukkia, treenipaitoja, shortseja, pipoja, reppuja jne. Näissä ei ole valmiina painatuksia eli painatuksissa tulee olla yhteydessä Teamsales myyjiin. Jos tekee hankinnat itse, tulee kaikki tuotteet sekä painatukset maksaa suoraan myymälään eli laskulle ei yksityishenkilönä tilausta voi tehdä.

Varustekatalogin ja teamsaleshinnat löydät täältä.
Painatusten hinnat löytyvät Kuinka tilata -sivun alalaidasta.

Varusteiden jälleenmyynti ja kierrätys
Mikäli sinulla tai perheelläsi on hyväkuntoisia peli- ja harjoitusvarusteita kiertoon laitettavaksi, niin Facebookissa on ryhmä, jonka kautta niitä voi laittaa eteenpäin muille tiedoksi ja myytäväksi. Löydät ryhmän nimellä Laajasalon palloseuran futiskirppis. Hae jäseneksi ryhmään.

Et ole yksin
Laajasalon palloseura ei hyväksy minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai epäasiallista kohtelua toiminnassaan. Turvallisuus ja oikeus harrastaa rauhassa on kaiken toimintamme keskiössä. Puutumme urheilijan hyvinvointia tai turvallisuutta vaarantavaan toimintaan välittömästi. Olethan yhteydessä seuran työntekijöihin tai seurajohtoon mikäli toiminnassamme on epäkohtia. Yhteystiedot löydät täältä.

Voit hakea neuvoa ja tukea myös Et ole yksin -palvelusta.