K-Plussa

TEKEMÄLLÄ OSTOKSESI K-SUPERMARKET LAAJASALOSSA TUET HELPOSTI LAAJASALON PALLOSEURAN TOIMINTAA

Laajasalon palloseuralla on K-Plussa sponsorointisopimus K-Supermarket Laajasalon kanssa.

Rekisteröimällä koodin SP0597 Oma K-Plussa palvelussa osoitteessa www.plussa.com tuet LPS:n toimintaa.

Sponsorointitunnuksen rekisteröinti ei vaikuta mitenkään omiin Plussa-etuhin eikä pisteisiin.

Laajasalon palloseuran sponsorointitunnus on: SP0597

Ohjeet rekisteröitymiseen
1. Mene osoitteeseen: https://www.plussa.com/
2. Jos olet aikaisemmin jo rekisteröitynyt palveluun, kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt k-plussa palveluun, paina rekisteröidy-painiketta ja noudata ohjeita. Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi vahvistuslinkin, josta pääset vahvistamaan rekisteröitymisen. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sisään tunnuksillasi palveluun.

3. Valitse “oma K-plussa” -valikosta sponsorointi

4. Kirjaa Sponsorikoodi SP0597 ja muista tallentaa!

LPS KIITTÄÄ TUKIJOITAAN!