Jäsenet

Seuran jäseniä ovat kaikki jäsenmaksunsa maksaneet pelaajat, kannatusjäsenmaksun maksaneet kannattajajäsenet sekä kunniapuheenjohtaja ja kunniajäsenet.

Jäsenmaksukausi on kalenterivuosi. 1.8. jälkeen liittyviltä -50% kalenterivuoden jäsenmaksusta.

Jäsen- ja muut maksut 2017:

130 € jäsenmaksu, juniorit.
60 € jäsenmaksu, aikuiset.
40 € liittymismaksu, juniorit ja aikuiset
15 € Kannatusjäsenmaksu. Lisää kannatusjäsenyydestä löydät täältä.

Säännöistä löytyy lisätietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista, kuten jäseneksi liittymisestä sekä jäsenen oikeuksista ja velvollisuuksista.

Liittymismaksu korvaa vuoden 2011 jäseniltä perityn olosuhdemaksun. Tämä perustuu siihen, että kun Ilomäen kenttä rakennettiin, katettiin kentän rakentamiskustannuksia olosuhdemaksulla. Tämä 40€/jäsen kerättiin sen hetkisiltä jäseniltä kaikilta. Katsottiin ettei ole reilua että ainoastaan sen hetkiset jäsenet osallistuvat kustannuksiin, kun tulevat jäsenet hyötyvät kentästä juuri yhtä paljon kuin vuoden 2011 jäsenetkin. Tästä syystä päätettiin vuoden 2012 vuoden alusta ottaa käyttöön liittymismaksu. Liittymismaksu on täsmälleen saman suuruinen kuin oli olosuhdemaksukin. Liittymismaksu on ollut vuoden 2017 alusta perhekohtainen ja maksetaan ainoastaan yhden kerran, seuraan ensimmäistä kertaa liityttäessä. Kerho- tai jalkapallokoulun toimintaan osallistujilta ei peritä jäsen- ja liittymismaksuja.

Lisätietoja jäsenyyteen liittyvissä asioissa seuran puheenjohtajalta Timo Viheriärannalta tai hallintopäällikkö Mia Stierncreutzilta.