Fanituotteet

Tervetuloa LPS:n fanituotteiden sivuille.

Fanituotteita myydään joukkueille joukkueenjohtajavastuun periaatteella. Joukkueen johtaja tai valtuuttamansa henkilö noutaa fani- ja/tai treenivarusteet esittelylaukussaan aina tarvittaessa seuran varastolta joukkueelleen kokeiltavaksi, minkä jälkeen joukkue tilaa fani- ja treenituotteet yhteistilauksella joukkueenjohtajan tai valtuutetun toimesta. Kaikki tilaukset siis tehdään aina jonkin joukkueen nimissä tilauslomakkeella.

Tuotteita pyritään myös aina myymään kaikissa suuremmissa seuran tai seuran joukkueiden järjestämissä tapahtumissa kuten edustusjoukkueen kotiotteluissa, turnauksissa yms. tapahtumissa.

Tapahtumamyynnille on varastolta noudettavissa oma, erillinen tapahtumamyynnin fanituotteiden myynti- ja esittelylaukku.

Esittelylaukut tulee varata aina @-postitse fanituotevastaavalta.

Fani- ja treenivarusteita ei myydä postiennakolla.

Ohessa alla on tilauskaavakkeet ohjeineen sekä kuvastot fanituotteista.
Tilauskaavakkeita löytyy tulostettuina myös esittelylaukuista varastolta.
Noudata ystävällisesti aina tilausohjeita ja kysy tarvittaessa lisäohjeita fanituotteista vastaavalta.

Potkua Saaresta,

Faintuotteista vastaa toistaiseksi seurasihteeri:

Mia Stierncreutz
puh. 040-509 8758