Ajankohtaista

Muuttunut ohjeistus harjoitteluun 1.6. alkaen

Julkaistu: 27.05.2020 17:21

 

Monet ovat jo jokin aikaa kaivanneet futistreenejä ja ystävien tapaamista treeneissä, pienryhmäharjoittelun aloittaminen muutama viikko sitten toimi ensiapuna, mutta nyt pääsemme pikkuhiljaa normaalimpien treenien pariin. Uusien ohjeistuksien mukainen harjoittelu- ja pelitoiminta alkaa LPS:ssa maanantaista 1.6. alkaen. Silloin palataan myös normaaleihin kesän harjoitusvuoroihin ja viimeisen parin viikon aikana voimassa olleet väliaikaiset vuorot jäävät historiaan.  Harjoituksiin palatessa on kuitenkin hyvä muistaa, ettei epidemia ole vielä ohi. LPS noudattaa toiminnassaan valtioneuvoston ja AVI:n ohjeistuksia ja toiminnalle asetettuja rajoituksia. Edellytämme myös kaikkien toimintaan osallistuvien noudattavan annettuja ohjeita.

 

Laajasalon Palloseuran ohjeistus harjoitteluun 1.6.2020 alkaen.

 1. Noudata valtioneuvoston liikkumis-ja kokoontumisrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).
 2. Valinta osallistua toimintaan on perheen ja pelaajan oma asia. Ketään ei voida pakottaa mukaan toimintaan. Toisaalta osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.
 3. Kipeänä ei tule osallistua joukkueen tapahtumiin.
 4. Huolehdi käsihygieniasta ennen harjoituksia ja niiden jälkeen.
 5. Ohjatun tapahtuman maksimiosallistujamäärä on 50 henkeä. 
 6. Kentälle ei tule päästää ulkopuolisia harjoitus- tai pelitapahtuman aikana. Joukkueen toimihenkilöt voivat tarvittaessa poistaa ylimääräiset henkilöt kenttäalueelta.
 7. Sosiaalitilat eivät ole käytössä, tapahtumiin tullaan harjoitusvarusteissa.
 8. Harjoituksiin ei saavuta ennen oman harjoitusvuoron alkua ja harjoituksista poistutaan välittömästi oman vuoron loputtua. Harjoitusvuoro alkaa viisi minuuttia kenttävuoron alettua ja päättyy 5 min ennen kenttävuoron päättymistä.
 9. Harjoituksissa voidaan käyttää liivejä vain, jos ne ovat pelaajan henkilökohtaisessa käytössä. Kesän 2020 aikana suositellaan käyttämään liivien sijasta treenipaitoja, kotipelipaitoja ja vieraspelipaitoja. Valmentajat voivat olla yhteydessä seuran henkilökuntaan, jos tarvitsette ideoita ja ohjeistusta joukkuejakojen suhteen.
 10. Merkkikartioita ja muita valmennuksen apuvälineitä käsittelee vain yksi henkilö.
 11. Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö.
 12. Sylkemistä on vältettävä.
 13. Jos on pakko yskiä, yski hihaan tai paitasi sisään.
 14. Mikäli epäilet covid-19- tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus
 15. Harjoittelu tapahtuu terveys edellä, pyritään siis huomioimaan sekä oma että muiden terveys kaikessa toiminnassa.

 

Ohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi. Mikäli viranomaisohjeistus muuttuu, muutamme myös omaa ohjeistustamme. Palloliiton ohjeistukseen voi tutustua osoitteessa: https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/ohjeistus_jalkapalloharjoittelun_toteuttamiseen_1.6.2020_alkaen.pdf

 

Nähdään kentillä ja pysytään terveinä!

 

Terveisin,

 

Laajasalon Palloseura

Juha Tikander

0503747303

juha@laajasalonpalloseura.fi

Yhteistyössä