JALKAPALLOKOULU LÄHIKENTILLÄ ALKAA KESÄKUUSSA

Julkaistu: 15.05.2020 17:39

Kesällä 2020 LPS:n perinteinen jalkapallokoulu tulee lähikentällesi! Tänä vuonna jalkapallokoulun oli tarkoitus alkaa jo toukokuussa, mutta korona viivästytti aloitusta, pian päästään kuitenkin aloittamaan, kun futiskoulu potkitaan käyntiin kesäkuun alussa viidellä lähikentällä.

Jotta mahdollisimman monella futiskouluikäisellä on helppo mahdollisuus osallistua ja tutustua jalkapallon saloihin, kentät on valikoitu siten, että suurin osa laajasalolaisista asuu alle kilometrin säteellä kentästä. Kentiksi on tällä kertaa valikoitu: Poikkilaakson koulu, Kultapossupuiston kenttä, Köökarin kenttä/Stansvik, Vanhanväylänpuisto (Tammisalo) ja Kanavamäki.

Korttelifutiskoulu on tarkoitettu vuosina 2013 ja 2014 syntyneille tytöille ja pojille. Korttelifutiskoulun hinta on 40€. Osallistumismaksuun sisältyy T-paita ja valmennus.

Korttelifutiskoulu kokoontuu kerran viikossa kullakin lähikentällä kuuden viikon ajan. Kolme viikkoa touko-kesäkuussa ja kolme elokuussa. Ensimmäinen harjoitus pidetään 1.6. alkavalla viikolla ja kevään viimeinen 15.6. alkavalla viikolla. Elokuun treenit pidetään 10.8. ja 27.8. välisenä aikana.
Korttelifutiskoulupäiviä ovat maanantai, tiistai ja torstai. Harjoitukset alkavat aikaisintaan kello 17 ja loppuvat viimeistään kello 19.

Korttelifutiskoulun opetussuunnitelmasta vastaavat LPS:n ammattivalmentajat ja ohjelma onkin jokaisella kentällä sama. Ohjauksesta vastaavat pääosin ammattilaisorganisaation tukemat LPS:n nuoret valmentajat ja valmentajakaksikot.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Korttelifutiskoulun paikat ja ajat 2015-syntyneiden joukkue:

Nuoremmille pelaajille on kesällä 2020 tarjolla futiskerho (pääasiassa 2016 syntyneet) tai aloittavan ikäluokan joukkuetoiminta (joukkueita 2015-syntyneille ja vanhemmille).

Futiskerho: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/LPS_Jalkapallokerho

2015-syntyneiden joukkue: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Joukkueet/LPS-15